Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2019.03.21. 23:10Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
 2010 
Szerző Üzenet

Csatlakozott: 2010.01.04. 19:54
Hozzászólások: 3
Hozzászólás 2010
Kedves Mária!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra és erre a fórumra, valamint, hogy lehetőséget adsz a témával kapcsolatos kérdések feltevésére! :D

Nem tudom, hogy elég konkrét-e a kérdésem, engem az érdekelne, hogy hoz-e valami pozitív változást a 2010-es év vagy az elkövetkezendő időszak.
Nagyon pocsék 2-3 évem volt minden téren. Szeretném tudni, hogy számíthatok-e valamilyen pozitív változásra, és ha igen milyen területen?
Magánélet, hivatás, egészség, illetve melyik területen mire kellene figyelnem, hogy pozitív változást hozahassak az életembe?
1982 augusztus 22-én Nyíregyházán születtem 15:10-kor
Édesanyám: 1958. május 29. Nyíregyháza, reggel 7 óra körül
Édesapám : 1950. január 12. Nyíregyháza
Nagypapám: 1921. 11. 05. Nyírkércs - 2002. 02. 25
Nagyim: 1932. 09. 19. Kántorjánosi - 2009. 05. 29.
Fontosabb kapcsolataim:
1980. 11. 25
1981. 08. 23
1973. 10. 15

Válszod előre is köszönöm!


2010.01.04. 21:02
Profil

Csatlakozott: 2010.01.04. 19:54
Hozzászólások: 3
Hozzászólás Re: 2010
Kedves Mária!

Szeretnék érdeklődni, hogy előreláthatóan lesz-e lehetőséged reagálni a kérdésemre?
Igazán nem követelőzni szeretnék, csak látom, hogy nincs alkalmad vagy időd stb. minden kérdésre válaszolni, és csupán tudni szeretném, hogy éredemes e várnom rá!

Előre is köszönöm!


2010.01.16. 06:12
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: 2010
Kedves Lina,

Bár nagyon szépen megadtad az adataidat, dicséret érte, a kérdésed általánosságánál fogva nem igazán és mértékadóan megválaszolható. Több okból is.
Az első ok lényege, hogy az ember olyan reális élettervet, amelyről 3,4, esetleg 7,10 év alatt ne derüljön a zsákutca mivolta, csak születési képletének ismeretében tud készteni. Ezt nem önreklámozás miatt mondom, hanem azért, mert tulajdonképpen félrevezetnélek bármiféle rövidtávú információt is adnék, anélkül, hogy a nagy sors rendezési tendenciáid, a fő áramaid, irányaid, feladataid, buktatóid a tőlem telhető, vagy valamely más hivatását komolyan vevő, kellő tudással rendelkező asztrológus által, legalaposabb feltárása megtörténne.
Hiába megy jól egy, két, fél évet az ember, ha kiderül, hogy az irány elvétett volt, s nem a lényegen volt rajta. Ez egy olyan helyzethez hasonlítható, amikor rossz vonatra ültünk fel. Megy a vonat, de nemhogy közelebb vinne a célunkhoz, hanem rohamosan távolít tőle, pedig minden rendben, a megszokott módon, megszokott mechanizmusokkal sémákkal megy, kedvező körülmények között.
Ezért fiatal korban kifejezetten ajánlatos az ismerkedést legeslegelőször a születési képletünk által jelzett sorstendenciákkal. Persze később is ezzel kezdeni, abban az esetben, ha az ember lényeges információkat akar hallani egy asztrológustól, s nemcsak unalmában, szórakozásból teszi fel a kérdését. Miután ez megtörtént, lehet az éves tranzitokat is megnézni, de ezek mindig a születési képlet egy, egy pontját hangsúlyozzák ki, emelik reflektorfénybe a maguk minőségük szerint. Ennyi.

Pl. a tranzitok szerint neked az elmúlt két éved nem kellett volna „pocsék” legyen, hanem szellemi, filozófiai bizonyosság szintű felismerésekkel, szembesülésekkel telített.
Nálad ez ugyanis ez a legfontosabb, hiszen a Merkúrod, vagyis a racionális gondolkozásod annyira spekulatív, igazság kicsavaró, mindent relativizáló, vagy éppen fetisizáló, ügyeskedő módon működik, ami hosszútávon nyomorítja meg az életed. Ebből a szempontból egy nagyon fontos időszakot élhettél át, amikor valamelyest egyértelművé válhatott számodra, hogy nem lehet és nem kell mindent kifilozofálni, pragmatikus érvekkel kibeszélni, félrecsavarni. Stb. stb... Persze erről te nem tehetsz, hiszen nem te voltál az aki anyagnak s a pargmatikus észnek, a világi érvényesülésnek végletesen behódolt, hanem az ősszüleid. Viszont neked tudnod lenne ajánlatos, milyen szellemi örökség tulajdonosa, megtestesülése vagy.
Így véleményem szerint, nem az évekkel van a baj, hanem azzal, hogy valami lényegest nem értesz illetve félreértesz az egyéni sorsrendeltetésed tekintetében, onnan a kudarcok. Illetve a kudarcok értelmezni nem tudása. Az is lehet, hogy valahol máris melléfogtál, s azért nem megy olyan jól a sorsod. Nem tudom. Erre csak akkor tudnék érdemben felelni, ha jobban ismerném a helyzeted. Milyen hivatásod van pl., miként állsz hozza a gyermekáldás kérdésköréhez, saját családot alapítottál-e már? Egyáltalán mi a helyzet a szerelmi életeddel, a baráti köröddel, az olvasmányaiddal? Miért kérdeztél az egészségre rá? Ilyen fiatalon, mikor még a betegség árnyéka nem érte utol őket, nem igen szokta érdekelni az embereket, csak abban az esetben ha fóbiájuk van, vagy valamilyen krónikusabb betegségük. Amennyiben tényleg a sorsod jobbításáról akarsz kérdezni, akkor a személyes felelősséget hosszútávon kell felvállalni és elsősorban magadban és magadért. Ez nem lehet éves terv, még akkor sem, ha végül is részletekben is gondolkozni kell. Gondolom most már kezded érteni.


Hogy mégse hagyjalak elmenni üres kézzel, ne mond, hiába jártál itt, röviden azt mondhatom, amire a legjobban vigyáznod kell az a bemerevedésre és korai öregedésre való hajlamod, amely jellemző rád úgy mentális, mint lelki, szellemi szinten. Jól megalapozott hibabelátási készséget és képességet, a szellemi törvényekre való érzékenységet kell kialakítanod magadban. Mindezt annak érdekében, hogy szellem törvényeit megértve tudj járni a földön.
Meg kell szabadulnod minden társadalmi fölösleges szokástól, sznobságtól, berögződéstől, kudarctól való félelemtől, s meg kell tanulnod, hogy ebből a nagy társadalmi szabályrendszerből, amit az emberiség kialakított mit érdemes megtartani, s mi az ami idejét múlta, vagy éppenséggel szellemi szempontból teljesen törvénytelen berendezkedés, ezért állandó hátráltatásnak van kitéve az, aki benne van. S persze ami a legfontosabb még a személyesedés, a családalapítás.

A Sárkányfarkad a Bakban együttállásban a Lilithel. A két karmikus pontod kéz a kézben járnak. Nem könnyű ennek a két kemény karmikus pontnak a vonzásköréből csak egy kicsit is kilépni, éberebb lenni velük szemben, de elengedhetetlenül fontos a személyes boldogságod, pozitív sorsalakításod érdekében. Különben nagy ambiciósan, mind egyhelyben fogsz forogni, egyre szűkebb, absztraktabb életfilozófiával és életvezetéssel egy olyan életvitelben, ahol minden az előrejutás oltárán van feláldozva.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2010.01.17. 13:50
Profil Honlap

Csatlakozott: 2010.01.04. 19:54
Hozzászólások: 3
Hozzászólás Re: 2010
Kedves Mária!

Sajnos most nincs elég időm, hogy bővebben reagáljak a válaszodra, csak azért írok, mert mindenféleképpen meg szerettem volna köszönni a válaszod!

Ne haragudj a kérdésem valóban túl általános volt, melynek tükrében nagyon is sokat mondó - negatív és pozitív dolgokban is melyek részben bennem is felmerültek - visszaigazolást kaptam, bár nem értek egészen mindent pl a sárkányfarok - lilith bekezdésnél :)
Miután elolvastam a válaszodat és a fórum céljáról és szabályzatáról szóló cikket (utólag), látom, hogy tényleg mennyire rossz volt a kérdésem, és nagyon örülök, hogy ennek ellenére reagáltál rá, mert sok szempontból útmutató és elgondolkoztató!

A születési horoszkóp rendeléssel kapcsolatos kérdéseimet feltehetném a megadott e-mail címeden?


2010.01.17. 22:48
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: 2010
Természetesen.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2010.01.18. 22:11
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség