Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2019.03.25. 02:43Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
 Az idei év 
Szerző Üzenet

Csatlakozott: 2010.01.01. 22:19
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Az idei év
Sziasztok!
Örülök, hogy itt lehetek a belső körben. Biztos vagyok benne, hogy sokat tanulhatok majd itt.
Az idei évvel kapcsolatban az a kérdésem van, hogy mi várható ettől az évtől. Számomra, csládom számára fontos volna tudni, mivelhogy úgy döntöttünk, az idén épitkezni fogunk. Új házat akarunk épiteni, és tudni szeretnénk tehát, mi várható ettől az évtől.
Előre is köszönöm.
Sándor


2010.01.03. 14:52
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Az idei év
Kedves Sándor,

Akár makedon, akár nem, üdvözlünk a körben és örvendünk a jelenlétednek. :D

Nem adtad meg az adataidat.
Ettől függetlenűl építkezz, ha ez a terved. Miért is halasztanád el? Egyedül a bankokkal való pénzspekulációkat, kavarásokat kerüld.

Ez az év egyébként senkinek nem lesz túl könnyű, sőt asztrológiai szempontból az utóbbi évek legnehezebbike, legfeszültebbike, de lélekjelenléttel és éberséggel kompenzálható, sőt konstruktívan élhető meg.

Gondolkoztam írjak-e az idei évről, de aztán lemondtam. Röviden nem lehet írni róla, hosszan meg nem érdemes, legalábbis nekem nem.

Bátorságot, bölcseséget és lélekjelenlétet kívánok Neked az Új Évben és úgyszintén minden kedves Fórumozónak, Ólvasónak!

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2010.01.03. 19:49
Profil Honlap

Csatlakozott: 2010.01.05. 14:01
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Re: Az idei év
Kedves Marika!

Szeretettel köszöntelek, nem ismerjük egymást, de sokszor olvasgattam a fórumodat. Nekem Emőke készítette el kb. 1 éve a teljes horoszkópomat, tehát a lényeges dolgokkal nagyjából tisztában vagyok.
Viszont úgy érzem, és a bolygóállásokkal kapcsolatos írások olvasása is megerősít ebben, hogy kemény évnek nézek elébe, legalábbis ami az első félévet illeti. A karácsony előtti időszakban a lelkemben a poklokat jártam meg- sajnos nem leltem rá a fényre-nem tudom az okát, nem jöttem rá egyenlőre.
Esetleg tudnál nekem ezzel kapcsolatban gyakorlati tanácsot adni, hogy különösképpen mire figyeljek oda?
Adataim: 1972.06.22.05.55. Siófok
Férjem: 1941.03.09. Budapest óra-percet nem tudok
Azért adtam meg a férjem adatait, mert nehéz családi karmám van, és hátha segít.

UI: az előző hozzászólásra adott válaszodban írtad, hogy esetleg egy részletesebb tájékoztatást adnál a 2010-es évre...
Nagyon jó lenne, ha időd és energiád engedi, szerintem sokunknak hasznos lenne!
Üdv, Zsuzsi


2010.01.05. 16:17
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Az idei év
Kedves Zsuzsa,

Ahogy én végig néztem, nem is az első része nehéz ennek az évnek, hanem a második, május, júniustól arra fele.

Az aktuális konstelláció hatásait megfigyelésem szerint felül írja mindig az egyéni tudatállapot és eléggé szélsőségesen alacsony tudatállapotba kell legyen valaki, hogy teljes mértékben ki legyen szolgáltatva a negatív hatásainak.

A tranzitokat szoktam megnézni inkább, vagyis azt, hogy a jelenlegi bolygók milyen helyen haladnak át a horoszkópban és érintenek-e fontos bolygókat, pontokat.
Valójában amilyen helyzetben vagy, nem csodálkozom, hogy nem találtad a fényt, a reményt, a hitet. Ráadásul a Skorpió Lilith erősen destruktív tud lenni, mind befele, mind kifele.
Légy nyugodt, ha megtudod őrizni éberségedet s van türelmed dolgozni mind befele, mind kifele, akkor bármennyire is reménytelennek találod a helyzeted előbb, utóbb megenged.

Én azt ajánlom még egyszer hallgasd meg a horoszkópodat és a lehető legkevesebbet engedj a rossz hangulatoknak, a tehetetlenségnek, az értelmetlenségi érzeteknek, s persze a szorongásnak.

A jelenlegi Szaturnusz a Plútódat sepregeti. Most az ideje annak, hogy az erőss sors gyűlöleteddel, a családi helyzeted miatti igen belső igazságtalanság érzeteiddel leszámolj, legalábbis részben. Jelenleg van benned kellő határozottság, elszántság és a sorsod is valahol határozott, jól érzékelhető következményekkel járó lépéseket, valamint belső éberséget, bátorságot igényel tőled a haragvás és elkeseredés helyett.

Nem ismerem közelről a történetek, csak azt amit a Logoszon olvastam, de én igazat adok Szilárdnak abban, hogy az önállóságodat, valamint családfenntartói mivoltodat kell erősítened, s akkor majd kevesebbet szorongasz, kevesebbet támadsz mentálisan, cserébe.
A konfruntációt ezzel a horoszkópoddal, bármennyire is, szeretnéd nem tudod elkerülni.
A begubózás nem megoldás. Gondolom ezt tudod.

Van még egy másik lényeges tranzitod is és pedig a Plútó a IV-os házban, együttállásban a születési Jupitereddel, éppen a munka házában és szemben állásban a Rák Napoddal, amely a XII-es házban van. Tehát nagy változásoknak nézel elébe és ha komolyan veszed a XII-es ház által jelzett életfeladatkörödet, akkor sokkal erősebb és gyógyultabb lélekkel jössz ki a külső és belső nehézségeidből s megtalálod végre azt a belső fényt, azt a belső erőt, amelyben megbízhatsz, mert minden körülmény között melletted van és támogat. Azért, hogy ne legyek ennyire misztikus arról van szó, hogy a megtisztított és pozitívan teremtő, az Isteni egységtudatban, rejlő hitedet kezded tudni használni végre. Ezért van szükséged egyedüllétre, naplózásra, befele fordulásra, még akkor is ha láttam, hogy ennek finom szubtilis erejében te nem nagyon bízol. Olvass többet lényeges információkat és naplózz többet, meglátod jobban leszel.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2010.01.07. 17:54
Profil Honlap

Csatlakozott: 2010.01.05. 14:01
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Re: Az idei év
Kedves Maresz!

Hálás köszönet a kimerítő válaszért! Tulajdonképpen igazad van az év második felében jelentkező nehézségekben, hiszen arra a felismerésre jutottam, hogy évek óta mind belül, mind kívül augusztustól kezdve jelentkeztek a nehézségek, de főleg a lelkiek viseltek meg. Amióta kapcsolatba kerültem Emőkével, azóta azért teljesen máshogy veszem fel ezeket az időszakokat, tudom, hogy jó oka van, az hogy nem értem az más lapra tartozik, de igyekszem türelmesnek lenni..)) Sokat olvasok, nem viszem túlzásba, de azért naplózok is , és sokat vagyok egymagamban.
A családban már szinte teljesen magamhoz ragadtam a "hatalmat", szépen lassan rámhárult a családfenntartás anyagi vonzata is, és tudom, hogy a felelősség is az enyém. A férjem által nem hagyom magam befolyásolni, elég sok az összezörrenés, de tudom, hogy így kell lennie.
Még egyszer köszönöm, sokat segítettél!
További jó munkát,és jó egészséget!
Zsuzsi


2010.01.08. 12:42
Profil

Csatlakozott: 2010.01.01. 22:19
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Re: Az idei év
Kedves Maresz!
Köszönöm leveled, és bocs, hogy ilyen későn válaszolok.
Most megadom az adataimat és ha tudnál mondani valamit erre az évre vonatkozóan, megköszönném. Az a gondunk, hogy házat kell találnom családomnak valamilyen formában: épitkezzünk, vagy esetleg vegyünk falun házat, vagy a szüleim lakását vegyük meg. Még nem tudok dönteni, mert ugye ez egy nagy döntés és nem mindegy mi lesz. Ehhez hitelt kell felvennem bankból, és ez sem könnyű. Jelenleg albérletben lakunk és már nagyon nehéz igy. Szóval változtatni akarok.
A születési adataim tehát: Marosvásárhely, 1965, november 25, délután 6 óra 20 perc.
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Sándor


2010.02.01. 11:32
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Az idei év
Kedves Sándor!

Hát, az biztos, hogy nem állsz könnyű döntések előtt, de legalább pozitív előre mutató döntéseket kell hoznod.
Ezek azonban olyan gyakorlati ismereteket és emellett személyes megfontolásokat igénylő döntések, amelybe maximum csak akkor tudok valamit segíteni, ha írsz róluk részletesen.
Sőt, leginkább olyan emberek tudnának segíteni, akik faluról bejárnak a városba nap mind nap. Nem kell mondanom neked, pl. a gyermekek tanítatásának a körülményeit is meg kell vizsgálni, meg az ingázást, s persze a hitelt, meg az egyéni vágyaitokat, igényeiteket, lehetőségeiteket.
Az együtt gondolkozásban, a különböző perspektívák felmérésében tudok, tudunk segíteni, asztrológiailag nem nagyon, legalábbis egyelőre, nem ezt látom elsődleges szempontnak.

Azt nem kell mondanom, hogy olyan verziót válassz amely a lehető, legkevésbé terhel meg a hitel szempontjából tudatilag, amit még reálisan elbírsz. A többi választási lehetőség amint mondtam már, gyakorlati ismeretek, mérlegelés és személyes igények függvénye leginkább.


U.i. Bocsánatot kell kérnem tőled a kései feleltért.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2010.02.20. 19:15
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség