Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2019.03.21. 22:51Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
 Munka és anyagiak 
Szerző Üzenet

Csatlakozott: 2013.12.16. 13:32
Hozzászólások: 1
Hozzászólás Munka és anyagiak
Kedves Dénes Mária
Már rég óta olvasom a cikkeit,ill a fórumon feltett kérdésekre a válaszokat.
Idáig csak olvasgattam, de most úgy érzem nagyon is megért bennem, hogy írjak önnek. Nem tudom, mi zajlik bennem a sorsomba, de hogy nagy káosz van bennem az biztos.
Reményem is kezd, elszállni nem értem miért kapom ezeket,mit kell megtanulnom stb ilyen és ehhez hasonló kérdések fogalmazódnak meg bennem.
Röviden leírom a mostani kialakult helyzetem.
2012 január óta , 3 munkahelyváltáson mentem keresztül ,egyik helyről én jöttem, el a másik 2 -ből meg elküldtek.
Hozzá kell tennem, hogy mindig valami változás történik vagy felszámolják a céget vagy egyszerűen féltékenyek a nők rám. Sajnos ez sok ízben kiderült. Nem viselkedem pedig úgy csak ahol idáig dolgoztam sok pasi is van, keresik az ember társaságát, Abszolút nem vagyok, kezdeményező nem akarok semmit senkitől,csak normális munka kapcsolatot kialakítani elkezdenek utálni a nők.
Nagyon nehezen viselem és az évek alatt sajnos kialakult bennem, hogy már nem is merek nyitni senki felé, de akkor meg tartózkodásom miatt kezdenek ki.
Immár 3 hónapja nem találok munkahelyet ,nagyon sok állás interjún voltam de azt kell mondanom hogy linkóciak a cégek. Takarításban dolgozom, mint terület vezető .Akkor vesznek fel embert, ha van + területek
Most olyan helyzetbe kerültem, hogy a tartalékaim feléltem, de szó szerint semmi pénzem-fiam mindenben támogatott, de már neki sincs miből. Jelen esetben a gyermekem apja segített, de már januárba nem tud, arról nem is beszélve, hogy vissza kell adni neki é elég tetemes tartozást halmoztam fel pár év alatt, mert nem volt folyamatos munkám. Szeretném, ha megnézné nekem, hogy ez, míg élek mindig így lesz, vagy lesz majd változás pozitív irányba hogy biztosabb kiszámíthatóbb legyen az életem
Pozitív gondolkodású vagyok, de egyre jobban azt látom ,hogy nincs tovább van hitelem kiadásaim és nem tudom miből fizetni.
Párkapcsolatról már nem is beszélek,már kezdek lemondani arról hogy megtalálom a párom.
Nem szeretném itt az a adataim leírni ezért küldök önnek egy privát üzenetet
Nagyon köszönöm a munkáját és a segítségét előre
Köszönettel Athenie


2013.12.16. 14:31
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Munka és anyagiak
Kedves Athenie!

Először nézzük irigység kérdést.

A Vénusza (a női szépség és nőies vonzerő)bolygója az asztrológiai első házba esik, a külvilággal való közvetlen kapcsolat életterületére. Amennyien valamely bolygó az egyes házba esik az mindenképpen elrejthetetlen a külvilág elől és azt érzékeli a leginkább a külvilág, sőt az egyén is törekszik rá, hogy minél inkább megtestesítse azt, lehetőleg mindig és minden körülmény között. Még takarítás, vagy takarítás felülvigyázás közben is. :)

Ebből a szempontból tehát, Athenie igyekszik kellemes, megnyerő modorú, stílusú lenni, tökéletes és vonzó külsővel mindig. Persze ez törekvés időnként, amikor túlzásba esik, mesterkélté is válhat, válik, mivel a Vénusznak negatív fényszöge van a Marssal, az Uránusszal, a Plútóval, a Jupiterrel. Erre jó vigyázni, mármint a túlzásokra. Ráadásul akarva, akaratlanul, de a Vénuszával egyes házban, szeret hódítani, elkápráztatni, mondhatni csábítani, megelőzni a kolleganőit e tekintetben. Nem azt mondom, hogy ezt ne tegye, mert hát végül is, amennyiben arányosan szépen van öltözve valaki, azzal semmi baj sincs. Sőt! Csupán annyi a fontos, hogy legyen tudatában van egy ilyen önkéntelen nőiesség túllicitálásra, valamint az ezzel kapcsolatos (talán csak belső) hiúsági való hajlamának.
Ez a Vénusz éppen a hivatás házának csúcsán álló két bolygót a Marsot és a Jupitert támadja.
Ugyanakkor egy másik érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy a hivatás életterületén ott található a Mérleg Sárkányfarka. A Mérleg uralkodó bolygója szintén a Vénusz. Itt az a helyzet, hogy Athenienek valójában valamilyen nőiességgel, párkapcsolattal, női szépséggel, esztétikai önkifejezéssel, kapcsolatteremtéssel, kapcsolattartással, művészettel, igazságszolgáltatással, pszichológia stb. összefüggő hivatást is jó lett volna gyakorolnia. Ugyanis, mivel ennek minél mélyebb kiismerése és harmóniába hozása alapvető életfeladata, ezért erre folyamatos késztetést érez az éppen aktuális foglalkozásaiban is.
Tulajdonképpen a jelenlegi munkahelyi problémának is az egyik oka az, hogy erre a fontos megismerési, önmegismerési, hivatásgyakorlási módra nem került eddig sor.
Tehát fontos lenne egy ilyen jellegű váltásban is gondolkozni. Egészen biztos, hogy jobban érezné magát és több kedve lenne odajárni, s nem fájnának a lábai reggelente.

A takarítás vezetőség is jó, mert a Szűzben található a Jupiter, és hozzá közel a Mars, de nem elégséges a karma oldás szempontjából. Az alapvetően Szűzhöz tartozó tevékenységgel, nem lehet Mérleg karmát oldani, megtanulni meghaladni a negatívumait, értelmetlen félelmeit.

További lehetséges okok amiért elapadtak az anyagiak az életében:
Mély spirituális megismerésre és gyökeres átalakulásra lenne szüksége Skorpióként. Ez időt egyedüllétet, tájékozódást és belső munkát igényel. Amennyiben Athenie ezt nem teszi a saját kedvére (mert biztos, hogy tetszene) a sok munka és más elfoglaltságok, időtöltések miatt, akkor sorserők intézik el az energia megvonást azokról a területekről, ahová eddig is, fölösön is sok energiát fektetett be. Így ha már nem lehet működni, túlórázni, (eljárni ide oda stb.), valamilyen felületesebb tevékenységekkel eltölteni az időt, s kényszerhelyzetbe kerül az anyagiak hiánya miatt is, akkor végre, valahára kezdi komolyan venni a szellemi, a belső megismerést és átalakulást amit a Skorpió Napja és a nyolcas házas Holdja is mutat. Az életigazodási pontjainak, „térképének” kiszélesítését, elmélyítését. Valamint ennek függvényében a tudatos ambícióinak az alakítását, esetenként gyökeres átalakítását.
Nem beszélve arról, hogy a szintén Skorpióban álló Merkúrja negatív, éppen a Lilithtől kapva negatív fényszöget. (Többek között ennek hatására is gondol olyanokat, hogy a párkapcsolati boldogságnak a jövőben valószínűleg nem lesz realizációja, mert nem találja meg az igazit. Persze ennek más okai is vannak.) Ugyanakkor a Merkúrja negatív helyzete következtében van olyan, hogy az együtt működési nehézségek okait és megoldási lehetőségeit rosszul elemzi. Legfőképpen az erős önkéntelen befeketítésre, negatív gondolatokra, sötét együtt működési jövőképre nagy a hajlam. Ennek, az önellenőrzés céljából van egy módja mindig alaposan utána kell kutatni a tényeknek és miután megvannak több lehetséges lelki és szellemi okban is ajánlott gondolkozni, meg persze annak ami történik velem annak az én fejlődésemet szolgáló okait is meg kell keresni, nem csupán a negatívakat, a gonoszságot, emberi irigységet, aljasságot, gyengeséget, következetlenséget, rossz szándékot stb...Meg arra is jó gondolni amit Dosztojevszkij annyiszor kifejtett a könyveiben, hogy minél gonoszabb valaki, annál távolabb van és kerül az Istentől, az örömtől, a szeretettől, boldogságtól. Nem egy olyan létállapot amit szeretnénk magunknak, ezért többek között jó alaposan megnézni milyen társaságban vagyunk, milyen gondolatokat adunk és kapunk ott. Mire fókuszálunk és miként.

A Merkúrnál még jelen vannak az öncélú szabadulási spekulációk is. Ezekre is vigyázni kell mert éppen a Lilithtől vannak inspirálva, vagyis többek között olyan gondolatoktól, hogy úgy sincs értelme, meg túl nehéz, nincs benne elég szabadság stb.. Itt dióhélyban annyit kellene megjegyezni, hogy szabadság felelősség (tudat és vállalás) nélkül nincsen. Felelősség vállalás, nem csupán a szavainkért, tetteinkért, hanem a gondolatainkért és jövőképünkért is.

Itt bejön a család és a házasság kérdése is, amely nagyon hosszú téma lenne. Nem szabad azzal elintézni, hogy nem találja meg az igazit. Ugyanis a negatív programokat (is) tartalmazó tudattalanja (Ikrek Lilithje) az, aki éppen a folyamatos kétségeivel és következetlenségeivel bontja fel mind a lehetőségeket, mind a konkrét kapcsolatokat.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2014.01.06. 16:33
Profil Honlap
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Munka és anyagiak
Athenie köszönő levele:

Kedves Mária
Köszönöm válaszát ,tényleg nagyon igaz hajlamos vagyok negatívan gondolkozni és teljesen bele is élem magam ill el i hiszem hogy semmi nem sikerülhet az életben
Igen nekem is az jött le hogy nem takarítási területen kell keresnem ,munkát.
Még egyszer köszönöm a választ
Üdv ....

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2014.01.09. 17:47
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség