Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2019.03.21. 22:54Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
 lelki társ 
Szerző Üzenet

Csatlakozott: 2013.07.27. 11:04
Hozzászólások: 2
Hozzászólás lelki társ
Kedves Mária!

Ha tudnál segítséget, nyújtani nekem, hogy mitévő legyek.
Eddig mindig tudtam mit akarok,mit szeretnék és mit tudok megcsinálni.
Az élet nem kényeztetett el, de most a pár kapcsolatomban volt nemrég változás.
És elgondolkodtatott, nagyon szerettem, de már több volt a hibája. amit eltudtam nézni.
De most egyedül vagyok.
Azt mondják a horoszkóp egy térkép, de én nem tudok kiigazodni az életemen.
1958.05.29. 12, 30. Komló

Válaszodat előre köszönöm Zsuzsi


2013.07.27. 11:51
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: leki társ
Kedves Zsuzsi,

Az valóban igaz, hogy az élet nem kényeztette Önt.
Viszont Ön sem kényeztette a közelállóit, főképp a férfiakat nem, bizonyos szempontokból. :D
Természetesen ezt viccnek szántam, de minthogy minden viccnek fele való, vegyük sorba, milyen keményebb karmikus kérdések is láthatók az Ön képletében. Remélem maradt még a megpróbáltatások és a bánatok ellenére is egy kis humorérzék Zsuzsában s nem veszi nagy sértésnek a viccet.

Az a helyzet kedves Zsuzsa, hogy mindkét karmikus pontja a Sárkányfarka és a Lilithje is a VIII-as házban található, ha ez még nem lenne elég, akkor mindkettő a Kosban ráadásul.
A VIII-as ház, a halál vagy újjászületés életterülete, a gyökeres mentalitás váltás, a természethez, élethez, sorshoz, Istenhez, emberekhez való hozzáállás váltásokra, változásra utaló életterületen. Többször kell az életben újjászületnie, régi elképzeléseket elvetnie s másként viszonyulnia az egész-hez. Különben elég nagy veszteségeket és szélsőséges tapasztalatokat kell elszenvednie az ilyen karmával született embernek, néha még az időnap előtti halált is beleszámítva. Valószínűnek tartom már voltak újjászületései. Mindez érvényes amennyiben jó az időpont, s a Lilith nem esik a VII-es házba, az hosszú távú élettársi kapcsolatok életterületére. (Nekem van egy ilyen gyanúm, de ameddig nincs leellenőrizve, mindez csak feltételezés s maradunk a megadott időpontnál. Azért van ez a gyanúm, mert ezzel az időponttal ez egy elég meredek képlet, s elég ritkán találkozok ilyenekkel, mivel általában az ilyen emberek addig támadnak, lázadnak forronganak, kegyetlenkednek magukban és kint is, s annyira ellenállnak a megváltozásnak, hogy idő előtt eltávoznak az élők sorából, vagy baleset, vagy valamilyen betegség, fej, agysérülés, gyulladások stb. által. No, de az sem kizárt, hogy így áll a képlet és a sok pozitív képességei segítségével sikerült, gondolom aránylag egészségesen, megérni ezt az életkort is, s azt mondhatom, hogy ezután se adja fel az élet pozitív értelmébe és alapjába vetett hitét, a nehézségek ellenére se).

A Sárkányfarok és a Lilith a tudattalanba meghúzódó negatív késztetéseket, tudatalatti életfilozófiát, meggyőződéseket mutatja, amelyeket tudatosítani és meghaladni jöttünk ide a földi dimenzióba. Valamint, az életfeladataink tudatos felvállalásán keresztül a Sárkányfej (Mérleg) által jelzett pozitív, örömteli beteljesülés érzet, de nem csupán érzet, hanem általános állapot, megtapasztalása, átélése, személyünkbe és körülményeinkbe való integrálódása érdekében is.
A Sárkányfarok a Kos és a Bika határán van, tehát mindkettőt figyelembe kell venni, mert valószínűleg billeg, hol az egyikre jellemző negatív szuggesztiók, reflexek törnek előtérbe, hol a másikra.
A negatív Kosra a Tűz energiákkal, a Tűz elemmel való hibás bánásmód jellemző. Sok Zsuzsában a fojtott Tűz és ez előbb-utóbb felperzsel minden pozitívnak induló párkapcsolatot, ha nincs tudatosítva és nem igyekszik a minél helyesebb és arányosabb használatára.
Annyi irányítani vágyás, annyi harciasság, annyi előretörési vágy, elsőbbségi és leuralási késztetés, kezdeményező kedv van Zsuzsában, hogy ezzel egy egész katonaságot el tudna vezetni, nemhogy egy férfit. Ráadásul mindez lefojtva és jól elrejtve, meg van fűszerezve egy szépséges, kedves, vonzó, pozitív Vénusszal is, s ezáltal még láthatatlanabb.
Ha mindez nem lenne elég, akkor még ott van a nyíltan megélt férfi minőségtől és közvetlen, vagy közvetett agressziótól való rejtett féleleme is. Az ilyen nők vagy nagyon félnek a fizikailag erőss férfiaktól és véznább, kevésbé rámenős férfiakat választanak maguknak párként, akikről azt képzelik, hogy nem lesznek közvetlen veszélybe mellettük. Vagy macsókat, nagy izomkolosszusokat. A középkategória ritkán érdekli, vagy fogja meg komolyabban. A probléma, hogy, ha netán ilyen szempontból nagyjából egészséges lelkületű és fizikumú férfi akad az útjukba, akkor a lehető leghamarabb önkéntelenül és öntudatlanul bár, de nagyon következetesen elférfiatlanítják. Mindez azért is, mert alapvető baj van (születetten) a férfiideál képpel is.
A férfiakkal szembeni türelmetlenségről nem is beszélve.
Dióhéjban tehát, a Zsuzsa tudattalanja tele van születetten agresszív, haragvásra, gyűlölködésre, mérgelődésre való késztetésekkel és a korábban leírt félelmekkel. Kevés dolog van, ami egy férfitől jöhet és nem bosszantja fel, amikor hosszabban együtt vannak, netán együtt él vele. Ez onnan ered többek között, hogy az anyai felmenői (az édesanyját és az édesanyja felőli nagyanyja, dédnagyanyja stb.) közül valaki, vagy akár többen is nagyon megharagudtak a férfiakra. Zsuzsa már ezzel a „gyanúval”, méregre és mérgelődésre való hajlammal született és ezt tudatosítania és feloldania az egyik legfontosabb életfeladata.

Létezik a másik véglet is, amikor szélsőségesen gyáva és meghunyászkodó, behódoló, energia hiányos. Ebből eredően korrupt, hamis helyzeteket fogad el, nem mer egyértelmű és nyílt lenni, harcolni, kiállni az igazságért. Persze közben magában nagyon támad és tehetetlennek érzi magát . A nyíltság és harc bolygója, a nyers energiáké a Mars, a házastársi kapcsolatok területén van. Szeretettel kell megtanuljon harcolni a férfival, az élettársával, egyáltalán tisztázni, egyeztetni dolgokat, kérdéseket, nézeteltéréseket. Nem pedig magában bosszankodni, hogy a másik milyen egoista, érzéketlen stb..
Amennyiben úgy kéri a kapcsolatot, hogy ezeket a karmikus gyengeségeket kijavíthassa benne, valamint a karmáját meghaladhassa a férfi segítségével, s megígéri magának, hogy hajlandó lesz a változásokra s ezáltal lassan ki tudnak alakítani egy ténylegesen és hosszabb távon is elégedettség érzettel eltöltő, termékeny párkapcsolatot, akkor remény van arra, hogy megjelenjen a lelki társa is. Ugyanis mindannyiunk a karmánk feloldása érdekében élünk és mindenkinek az a legjobb, ha ezen tudatosan és intenzíven dolgozunk, dolgozni akarunk.

Még egy gyakorlati tanács, ha eddig nem karattezott, akkor ajánlom menjen el és tanulja meg. Ezáltal jobban meg fogja ismerni és érteni önmagát, a férfiakat, és a pozitív harc természetét is.
Engedelmével, most nem írok a pozitív képességeiről, meg a horoszkópjának, életfeladatainak többi vonatkozásairól (ahhoz még pár kérdést pontosabban is tudni kellene egyébként), mindkettőből van bőven, de ezeket tartottam a legfontosabbnak elmondani elsődleges iránymutatóként.

Amennyiben mindez nem volt sok, sokk a Zsuzsa számára s még mélyebben van bátorsága szembe nézni a sorskérdéseivel, valamint megbízik e tekintetben bennem, akkor várom szeretettel horoszkópfeltárás rendelésre. :) Abban az esetben, ha nem jön hozzám, akkor is minél mélyebb spirituális belátásokban gazdag élet, s minél tudatosabb karmafeldolgozást kívánok! :)

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2013.07.28. 00:03
Profil Honlap

Csatlakozott: 2013.07.27. 11:04
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Re: leki társ
Kedves Mária!

Köszönöm a gyors válaszát. Az anyagiakról sajnos nem beszélt,
A férfiakkal való kapcsolatom elgondolkodtatott, nem is gondoltam ilyen mélyen bele.
De lehet hogy ez volt az ő reakciója, gondolom tudat alatt, hogy egyre elviselhetetlenebb volt. A karatét nem tudom felvállalni gyenge csontozatú, kalcium hiányos vagyok, ha
nem is veszem észre mikor ütöttem be magam de, hetekig van kék foltom.
Bizonyos dolgokról tudom, hogy a karmám, egy csigájával több van, és ez nagy fájdalommal jár év tizedek óta,
Azért rendszeresen jógázom és hastánccolok.
Az időpontot még egyszer megkérdeztem az anyukámtól, annyi.
Zsuzsi


2013.07.29. 06:12
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: lelki társ
Kedves Zsuzsa,

Jól következtetett az expárjával kapcsolatban, így van.
Amennyiben jó az időpont akkor nem kell, kiegészítenem az elmondottakat.
Ne vicceljen, :) azért gyenge csontozatú és kálcium hiányos ebben a korban, mert nem mozog, mozgott rendszeresen úgy, hogy az ütődésekkel járjon elsődlegesen, a lelki, szellemi okok mellett. Ha netán így született akkor is ajánlott lett volna megerősíteni.
A hastánc ezt nem tudja megoldani. Legalább rendszeresen szaladni ajánlott.
A Zsuzsa személyes felelőssége miként rendezi a életét, az én felelősségem, hogy megmondjam amit látok a képletében, s mi az, ami jót tenne hosszútávon Önnek.
A lelki társról kérdezett, túl hosszú, nem fér bele a kereteimbe így anyagiakkal kapcsolatos kérdéseket is röviden kifejteni, de ha gondolja keressen meg személyesen, éppen most vezettem be a csupán egy problémára fókuszáló kérdezési lehetőséget is.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2013.07.29. 11:38
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség