Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2019.03.21. 22:50Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
 Karmikus feladat 
Szerző Üzenet

Csatlakozott: 2013.06.09. 08:26
Hozzászólások: 3
Hozzászólás Karmikus feladat
Kedves Maresz!

A tanácsodat szeretném kérni, hogy merre tovább, mit tegyek,
Nagyon nehezen élem meg a mostani helyzetem, ráadásul azt sem tudom, miért velem és miért így történik, vagy nem történik. És mi célból?

Lelkileg és anyagilag nagy bajban vagyok.
Gyakorlatilag nem tudok beszélni, pláne megbeszélni semmit senkivel. Ez az az ( öngyilkosság előtti idő).
Persze nem tervezem, de egy " borús pillanat".......

Régóta kereső vagyok de, nem találom a helyem. Biztos bennem van a hiba.

Szóval sok a kérdés.

Adatok férfi, 1956.márc.6. 14.58.15 kor születtem ( helyi középidő) .

Halak révén fontos az EDÉNY. és nem találom ill. elvesztettem.
Tanultam asztrologiát, de vagy nem megfelelő embertől, vagy én nem vagyok jó.
A 8-as házas szülur. és 12 házas Rák Uránusz miatt a sajátom egy homályos talány.
Kérlek adj valami tanácsot kapaszkodót, mert kilátástalannak és feleslegesnek tűnik az életem.
2 éve vagyok munkanélküli, most meg a párom is elhagy,
persze menekül a nyomorból.
Válaszodat előre is köszönöm.

Üdvözlettel Onix


2013.06.10. 06:27
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Karmikus feladat
Kedves Onix!

Szükség van még megírni pár dolgot.
Például, hogy a munkanélküliség előtt mivel foglalkozott? Mihez ért, mivel foglalkozott az idők folyamán? Miben gondolkozik mostanában?
Mivel tartja el magát (ez nem olyan fontos)?
Kérem ne vegye sértésnek, mert gondolom nem aktuális, de a dh. Halak miatt szeretném megkérdezni alkoholt iszik-e? Ha igen, mennyit?
Gyerekei vannak-e?
Térde, csontjai fájnak-e? A tüdője egészséges-e?

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2013.06.11. 18:44
Profil Honlap

Csatlakozott: 2013.06.09. 08:26
Hozzászólások: 3
Hozzászólás Re: Karmikus feladat
Kedves Maresz!

Köszönöm gyors válaszát , és akkor sorba
én is adom,
Voltam Termelés irányító, Tmk művezető, Müszerész, (Pilóta hobbi szinten)
Számítógépek és irodatechnikai eszközöket javítottam, ill. üzemeltem be,
Mostanába bármiben csak lenne valami elfoglaltságom és keresetem.
Jelenleg Önkéntesként informatikát tanítok.
A segélyből és a régi szép idők megtakarításából élek.
esténként pár üveg 3% sört iszom,
Van két lányom két külön Nőtöl 26 és 6 évesek.
A jobb térdemmel sokszor volt szalag szakadás húzódás.
12 éve nem dohányzom, van valami betokosodott kis folt a tüdőmbe, lehet hogy egy lábon kihordott tüdőgyuszi,maradványa.

Köszönettel onix


2013.06.12. 17:44
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Karmikus feladat
Kedves Onix!

Köszönöm a tűrelmét.
Először is örvendek, hogy nem fogyaszt alkoholt, legalábbis nem rendszeresen, mert akkor dupla nehézséggel kellene szembenéznie, a Napja a Halakban teljesen negatív, a VIII-as házban áll, ezért fokozottan figyelni kell erre, s nagyon komolyan kell venni a teljes lemondást is. A szellemi éberségének, a szeretetnek, a sorsbizalomnak, az egységátélésnek, a teremtői felelősségnek az elmélyítése csak úgy lehetséges, ha közben nem zavarjuk meg folyamatosan a fizikai szervezetünket s a hozzákapcsolt tudatunkat a kábulatot okozó anyagokkal, szerekkel. Ez alap.
Kedves Onix, remélem szellemi tudással is felvértezve, lesz annyi önérzet, öntudatosság és spirituális felelősségtudat Önben, hogy nem szaporítja azon férfiak sorát, akik a munkahelyi gondok miatt egyenesen öngyilkosok lesznek. Mire jó ugyanis a sok elméleti tudás, ha nem azért, hogy a krízises, csőd helyzetekben legyen egy magasabb kapaszkodónk, egy szellemi élet és önmegítélésünk, amelyet nem vesztünk el és nem adunk fel a legnagyobb vihar közepette sem. A tudást ilyenkor a legfontosabb és életbevágóbb alkalmazni, nem pedig éppen ellenkezőleg, ilyenkor elfelejteni, s végletesen kétségbe esni. Ennyit képesek kell legyünk megtenni ön – mag –unkkal, vagyis a bennünk élő Istennel szemben. Ennyi igényességünk egyszerűen kell legyen önmagunkkal szemben. Jómagam évekig voltam szélsőséges anyagi kilátástalanságban, ameddig meg nem kaptam a saját ilyen jellegű sorszárlat feloldó formulám, úgyhogy megtudom érteni Önt, bízom benne, hogy bár vannak ilyen gondolatai egyelőre, elkeseredésében, azért tesz komoly erőfeszítéseket s nem hallgat ezekre a semmit és senkit, még önmagát sem kímélő, érzéketlen, megfenekedett, romboló, megfutamodó (Ikrek Sárkányfarok) énjére, gondolataira.
Illetve kiemelten fontos, hogy tudatosan tiltsa meg magának az ilyen sugallatokat, romboló lelki magatartást. Ez még akkor is nagyon fontos, ha teszem azt, élete hátra levő részét koldusként kell leélnie valahol. :) Van mikor ennyire meg kell tudni magunkat adni a sorsnak, és elfogadni azt, hogy nem az elvárásaink szerint alakul a sorsunk, a keményen rombolás, ön és Isten bántás helyett (Szaturnusz-Plutó negatív fényszög), amelyekkel csak még tovább rontjuk a helyzetet.
Biztos vagyok benne, hogy nem annyira gőgös, tudat alatt (Bak Lilith az V-ös házban), az Istennel és az emberekkel szemben, hogy ilyen megalázó helyzetekre legyen kényszerülve huzamosabb ideig. Azonban a mentális rombolásának, türelmetlenkedéseinek a következményeire is kell ám gondolni, mert általában nem kellemesek.
Sőt, éppen ellenkezőleg, biztos vagyok, nagy szükség van az újjászületni képes emberre és annak munkájára itt a fizikai dimenzióban. Tehát ne önkényeskedjen!
Nem rejtem véka alá, hogy legjobb lenne az egész képletével behatóan foglalkozni, mert egy ilyen sorszárlat spirituális okainak feltérképezése és a feloldási, feloldódási lehetőségek meghatározása ilyen mélységet igényelne.
Önnek nem nehéz a sorsképlete természeti szinten, rengeteg pozitív képességgel született, amelyeket mellett, úgy néz ki mostanra jutott el a csődig. Ez a sorszárlat azért is következett be, mert nem foglalkozott eleget a saját karmikus gyengeségeinek a kijavításával, így azok szépen aláástak végül majdnem minden életterületet, pontosabban mondva aláásta Ön saját magának, ezen negatív és öncélú programjai, sugallatai, késztetései szerint élve, gondolkozva, ezeknek éberség nélkül folyamatosan vagy időszakonként engedve.

Három fontos problémája van első látásra,
-a XI-es házban álló Ikrek Sárkányfarok
-az V-ös házban álló Bak Lilith (meg valószínűleg a Hold is, ha nem foglalkozott a kisgyerekeinek a gondozásával),
-a Napja a VIII-as házban.
Az asztrológiai vonatkozásokat azért írom le, hogy, ha nem tudja, vagy nem akarja megrendelni a horoszkópértelmezését, akkor keressen rá az interneten és alaposan olvasson utána a részleteknek, annak érdekében, hogy a homály az életével kapcsolatban feloldódjon s minél inkább nyilvánvalóvá váljon, hol, kivel, mit tévedett és mit kell kijavítani.

Mivel a Sárkányfarka a XI-es házban van ezért Önnek különösen fontos a sorsalakítás szempontjából a mentális fegyelmezettség, vészhelyzetben kiemelten. Nem szabad engedni a szétszórtságnak, a sötét, valamint az életidegen gondolatoknak, jövőképek forgatásának, a hitetlenkedő kétségbe esésének (diszharmonikus Ikrek jelleg). A XI. Ház ugyanis az Egyetemes Elmével, az Egyetemes Intelligenciával való kollaboráció életterülete. Mint tudja az elmúlt időszakban (két évben) a Jupiter az Ikrekben, tehát az Ön Ikrek Sárkányfarkán haladt át. Látom az ítélet elég kemény volt. Annak érdekében, hogy kilábaljon ebből a kompromitáló helyzetéből, a szétszóródásra, az értelmetlenségre, a nihilizmusra, a spirituális felületességre, hitetlenségre hajlamos mentális tevékenységét, természetét, kell gyökeresen megváltoztatnia, valamint az ezekkel szorosan összefüggő állhatatlanságát, kiszámíthatatlanságát, megbízhatatlanságát, bizonytalanságait is nagyító alá kell venni és átalakítani, az elmélet és a gyakorlat közötti szakadási engedményekkel eggyütt. Az utóbbi két év tulajdonképpen ennek a negatív Ikrek, könnyedség kereső karmikus énjének, a személyes sarának a feketén-fehéren megmutatkozó következményeinek az időszaka volt. Vissza kell alaposan tekintenie az életébe és meg kell fogadnia magának, hogy a továbbiakban nem lesz ennyire elnéző ezekkel a személyi gyengeségeivel szemben s igyekezni fog minden erejével pozitív irányba fordítani a mentalitását ebben a tekintetben s abban minden körülmény között kitartani.
Miután ezt a szembesülést, aminél tudatosabban és alaposabban elvégezte utána írjon ezekkel, valamint a jövőbeli, a rendeltetésével kapcsolatos pozitív megerősítéseket, mantrákat, annak érdekében, hogy a sok rendezetlenséget és hitetlenkedést oldja és kezdjen felelős mentális információ áramoltatásba. Erre napi két alkalommal szükség van. Vigyázzon azonban, hogy olyan mantrákat írjon, amelyek nem erőszakoskodások. Legyen türelmes, körültekintő, óvatos és alázatos, akkor megjön a gyümölcse. Ha olyan visszajelzéseket kap, amelyek a mentális erőszakoskodás, a fekete mágiázás jeleire utalnak, akkor maradjon pusztán a sorsbizalom és a pozitív hangulat fakasztó megerősítéseknél, mantráknál. Ezek is tudnak segíteni. Meg persze másik oldalon viszont ne támadjon és romboljon a nap többi részében. Persze tudom ezt nem könnyű megtenni, de a spirituális újjászületésén intenzíven dolgozni az egyik legjobb földi tevékenység, úgyhogy ennek szellemében közeledjen önmagához. (Nap a VIII-as házban.)
A családfelbomlás és az anyagi bizonytalanság egyszerre valóban nagy teher, tehát legyen a szokottnál sokkal fegyelmezettebb, ameddig el nem kezdenek jobban alakulni a dolgok.
Amennyiben tényleg elhagyja a felesége, akkor is tudnia kell, hogy a kiskorú lánya nevelésének felelőssége továbbra is Önre tartozik és ezt nem veheti el senki, csak Ön mondhat le felelőtlenül róla. NE MONDJON LE SEMMI ÁRON ÉS SEMMILYEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT! Ha spirituálisan felelősséget vállal a gyerekéért, még akkor is, ha jelenleg csődben van, az kifogja húzni. A Szaturnusza a IV-es házban található ugyanis, meg a Neptunusza is, ne hagyja ezeket az értéket kiveszni az életéből és a személyiségéből. Ráadásul a Neptunusza pozitívan is áll, s lehet ezzel a mentális és lelki fordulattal megtudja menteni a családját is. Ez utóbbiban nem vagyok biztos, de nem kizárt.
Tehát feladat: erősítse meg magában a családapai tudatot, s foglalkozzon a gyakorlatban is többet az egy szem gyerekének a nevelésével, gondozásával, oktatásával. Figyeljen oda rá. Sőt, ha a (fizetéses) munkát az Egyetemes Szellemtől, az Istentől, ennek a családapai feladatának a betöltése, a gyerekéről való gondoskodás szellemében kéri (és meg is köszöni, hogy megkapja), akkor meghallgatásra talál a kérelme, mert a felelősségvállalásnak pozitív mágikus ereje van. Sőt igazán csak annak van.
Ha lemond a gyerekéről, vagy hagyja, hogy az anyja elhidegítse Öntől, akkor majd egy olyan nőt kell keresnie, aki egyedül legalább két, három gyereket nevel, akiknek ténylegesen lehet a mindennapi körülmények között is a nevelő, beavató, szerető apjuk. Különben tényleg semmi nem szabadítja meg a spirituálisan jogos, mivelhogy feladatot nem vállaló értelmetlenség érzetétől. Ne készüljön tehát a kényelmes nyugdíjba vonulásra semmiképpen, hanem inkább készüljön a szellemileg újjászületett életre, megfordulásra. Különben, tényleg egy igen kietlen, magára maradott, megkeseredett öregkort kell végig vinnie. Lásd a Szaturnusz leírását a IV-es házban, meg különben is nem nehéz ezt most már előre látni. Azt kell tennie, amit a legkevésbé szeret, s amiért többek között ilyen élethelyzetbe került, valós előre vivő, élettámogató áldozatokat kell hoznia.


Van még egy karmikus probléma a Lilith az V-ös házban és a Bakban, ha jó a megadott születési óra. Ez annyiban kapcsolódik a munkahelyi problémához, hogy a spirituális öntudat fejlődésről és kitisztításról szól. A közösséghez, a teremtett világhoz és az egyetemes törvényekhez való felelős viszonyuláshoz s az ezzel szorosan összefüggő lassan kialakítandó egyetemes öntudathoz. Erre kap provokációkat a sorstól.
Meg kell nézni alaposan mi törvényes és törvénytelen ezen az életterületen.
Egyébként hol keményen egoista, rögeszmés és önző, konok, hajlíthatatlan egyfelől, másfelől, meg hol megalázkodik olyan módon, aminek már semmi köze az emberi, Isteni méltósághoz s hitetlen, öntudatlan módon azt hiszi Önre, az Ön képességeire, fegyelmezettségére, tudására már senkinek sehol nincs szüksége, még az Istennek sem s Ön egy nagy senki, mert ez van. A térdproblémák ide és a családi kérdésekhez kapcsolódnak.
Tehát legyen tisztába vele milyen életideálokat forgat, dédelget s azok mennyire törvényesek egyetemes szempontból. A hamis énképeket le kell leplezni, mert ezek is nagymértékben meghatározzák a kriziséből történő kilábalási lehetőségeit. Sőt, ez is próbára van téve jelenleg.
Gondolom valamiféle vezetésben is gondolkozik. Nagyon ajánlott lenne önálló tevékenységen való gondolkozás.
Lehet itt ilyenekben gondolkozni, meg nevelésben, tanításban is (stb.), a lényeg az, hogy mindezekhez megtisztított szellemi alapokról álljon hozzá, úgy álljon hozzá, hogy a legmagasabb szintű törvényes és felelős személyiséget akarja ezáltal megvalósítani, kibontakoztatni és annak jótékony hatásait kiáramoltatni a környezetére. Kérje, vagy tegye az olyan megfizetett munkát, ahol ez megvalósulhat.
A többi ide vonatkozó asztrológiai kérdést engedelmével nem fejtegetem tovább.

Bízom benne, hogy tudtam segíteni, amikor pozitívra fordult az élete írjon visszajelzést. :)

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2013.07.05. 13:50
Profil Honlap

Csatlakozott: 2013.06.09. 08:26
Hozzászólások: 3
Hozzászólás Re: Karmikus feladat
Kedves Mária!

Köszönöm az elemzést. nagyon , gondos .
Büszke lehet az adottságára.
Tizenkét számból, ismeretlenül nagyon pontosan lát mindent.
Ez jó, és egyben elgondoltató.
Ezek szerint létezik az eleve elrendeltetés.
---------- Jó nagy szívás……
Biztos be voltam stólozva, ha ezt választottam.
Ahogy kivettem, örüljek, hogy luk van a s….., ,és látok,
Valamint nem szorulok segítségre a Wc-n.

Ennyiért viszont nem érdemes élni!!!!!

Azért ha beszél vele, üzenném az istenének------(Gondolom maga többet beszél vele)
-----Engem NEM lehet kardal, és korbáccsal irányítani, mint egy állatot.


Én midig tisztességes, becsületes, törvénytisztelő, és lojális ember voltam,
--és amikor segítséget kérek a fenti kapaszkodót kapom.

Nézek ki a hülye fejemből, mint a harmadik zsiráf Noéra.

Ez már egy Moderált változat.

Mindent köszönök Onix!


2013.07.17. 18:20
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Karmikus feladat
Kedves Onix,

Bizony nagymértékben örülhet, hogy ilyen szélsőségesen agresszív mentalitással nem kapott még vérrákot (épp nemrég készítettem egy fiatal vérrákos nőnek a horoszkópját), vagy nem szenvedett el komolyabb fizikai agressziót teljesen véletlenül, ( esetleg tévedésből is), esetleg nem lett agytumor az agyán még, netán nem kapott szívstoppot tömény gyűlöletében. A közeljövőben azért minimum számíthat komolyabb fejfájásokra és fogfájásokra is, mint jelzésekre, hogy rosszul közelít a valósághoz, az élethez, s ezek a legenyhébb jelzések.
Egyébként, amennyiben igaza lenne, nem lenne most ilyen helyzetben. Úgyhogy nincs más választása, tanuljon meg változni és alázatosabb, békésebb lenni, befele elsősorban, de kifele sem árt, főképp egy spirituális oldalon.
Tudom, hogy önző, Isten és létellenes rombolásában, most azt gondolja az lenne csak igazán a megváltás az Ön számára, ha valamely végzetes betegség utol érné, de az nem megoldás s ezt ne is kívánja. Nem fog örülni neki.
Továbbra is az az álláspontom, jobb ha nem önkényeskedik sem itt sem máshol, főképp magában, tovább, mert csak rontja a helyzetét.
A megfenekedett, megfordulás-ellenes árnyékénje mondatja ezt Önnel, s végezteti a rombolásokat. Ez a barátság Önnek eddig is sokba került és ezután is abba fog kerülni, még akkor is, ha netán korbáccsal sem lehet megszakítani. Persze bármiféle korbács mindig csak következmény, az elindítója mindig Ön. Léteznek egyetemes törvények is.
Nem vádolni és rombolni kell, hanem (spirituális) felelősséget vállalni. Hiába rombol, utána pedig sajnálja magát a romok láttán, hanem ébernek ajánlott lenni. Egyszer talán megérti.
Felébredést és megfordulást kívánok!
Addig is alkalmazzon a hasi légzést esténként, az állítólag megnyugtat és ellazít, mert hiába görcsöl és támad keményen még engem is.
Egyébként, ha nem tetszik lehet, még más csupa szépet és biztatót mondó, asztrológust is megkeresni.
Továbbra, ha még ilyen gyűlölettől csöpögő szellem és Isten ellenes reakciókat ír egyszerűen kitörlöm. Sajnálom.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2013.07.17. 20:24
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség