Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2019.03.21. 23:25Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
 gyermekáldás 
Szerző Üzenet

Csatlakozott: 2011.05.09. 07:02
Hozzászólások: 4
Hozzászólás gyermekáldás
Kedves Mária!
1970.11.29-én 0 óra 11 perckor születtem Pakson. Sajnos még nincs gyermekünk. 3 és fél éve orvostól orvosig járunk a Férjemmel. Mindent rendben találtak mind a kettőnknél. Jártunk kineziológushoz, családállításra, talpmasszázsra, de eredménytelenül. 2 hete kérésemre sor került petevezető átjárhatósági vizsgálatra, hisz ez eddig elmaradt. A vizsgálat eredményeként 2 hét múlva laparoszkópiás műtétem lesz, mert mind a két petevezetőm átjárhatatlan. Az elmúlt évek lelkileg és testileg is megviseltek. Szeretném megtudni, hogy a csillagokban látni-e kis reménysugárt arra, hogy lehet gyermekünk. Erőt adna a lombik programhoz.
Köszönöm szépen a válaszát!
Tiszteletteljes üdvözlettel: Gubbka


2011.05.09. 07:12
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: gyermekáldás
Kedves Gubbka,

Megtudom érteni a megviseltségét, hiszen nekem kb. Félévig tartott ez a helyzet, amikoris szembesültem azzal, hogy nem tudok megtermékenyülni s a hihetetlenségtől kikerekedett szemeim mellett én sem érzetem valami jól magam.
Ennek ellenére nem tudok reménysugárt nyújtani a lombikbébi programhoz, azzal ugyanis mélységesen nem értek egyet. Még az örökbefogadást is jobbnak találom szellemi szempontból.
A gyermekről tudni kell, hogy Istentől jön (lásd szépen leírva a Védában – Hamvas Béla fordításában), onnan fogamszik meg a férfi által. Ezzel a képpel áll kapcsolatban szimbolikusan a gólyamese is pl., mivel a gólya az égből hozza a kisbabát. Itt azonban, nem egy külső eget és külső Öregistent kell elképzelni, mint amilyenre szerencsésen két év alatt megtanították a másodikos fiamat a hittan órán, hanem a belső Istenre kell gondolni, a kapcsolatra ezzel a finom életforrással, ahonnan minden élet indul. Amennyiben ez a kapcsolat az individuális Énünk és az Abszolut lét között megvan, valamint aránylag zavartalan, tiszta, akkor a gyermekáldás is megtörténik, mivelhogy az Teremtés az Abszolut Lét, az Isten elsődleges érdeke is, ez nélkül ugyanis nincs megváltás és megváltódás. Tulajdonképpen nem csupán kapcsolatról van szó, hanem azonosságról. Az elején kapcsolat van, utána azonosság (tudat) ezzel a Teremtő Ideával. Visszatérve tehát, amennyiben ez a kapcsolat nem létezik, illetve zavaros, a Teremtő azonosság tudat nem működik (különböző okok miatt), akkor hiába termékenyítetem meg magam az alacsony rezgésű fizikai szinten, kihasználva a biológiai programok, mechanizmusok lefutathatóságát adott esetben, mert azon úgysem lesz rajta az Isten áldása, úgymond. Ilyen körülmények között egészen biztos, hogy meglesznek ennek az egész mesterséges megtermékenyítésnek a hátulütői a későbbiekben. Nem rég voltam a Szülés Hete előadássorozaton s ott is visszaigazolást nyertem arra, amit olyan régen mondunk már, hogy a fizikai megtermékenyülés létrejöttéhez, előbb az anya spirituálisan kell megtanuljon (és helyesen) megtermékenyülni, megnyílni. Minden a szellemből indul.
A csángóknál pl. rengeteg termékenységi rituálé volt, amit állandóan mondtak és alkalmaztak a párokra ünnepekkor. A meddőség ennek is köszönhetően náluk ismeretlen fogalom volt, mint ahogy az egy, két gyerekes család is. Ha valakinek mégis problémája akadt, akkor a böjtölés volt ajánlott (vagyis méregtelenítés, de nem csupán) mindkettőnek, plussz a zarándoklat és imádkozás. Vagyis szellemi szintű tudattisztítás és intenzívebb kapcsolatfelvétel az Istennel.

Eme szellemi háttér megalapozás után rátérve arra, ami elsődlegesen látszik a születési képletéből, tulajdonképpen azt mondhatom, hatványozottan van jelen mindez, mint ok. Az egész horoszkóp motívumrendszere ez körül forog, úgy karmikus szinten (Sárkányfarok, Lilith), mint természeti szinten (Nyilas Nap, Nyilas Hold).
Csak éppen különböző árnyalatokban és életterületeken vannak ezek jelen mint életfeladatok és képességek is.
A Halaknak megfelelő XII. Asztrológiai házban van, a megadott óra alapján mindkét karmikus pontja, a Sárkányfarok és a Lilith is, az elzártságok és az Istennel való kapcsolat és az Istenért hozott áldozat házában. Vagyis itt, a legmagasabb, legfinomabb spirituális, ideális szinten vannak Önnél a problémák, amiért nem tud megfoganni.
Napi minimum 3-4 óra befele forduló spirituális tevékenység (naplózás, meditáció, mantrázás) és elmélyedés (ilyen jellegű irodalom olvasása, értelmezése) nélkül elképzelhetetlen, hogy megfoganjon.

Továbbá nagyon röviden felvázolva, tudatosítani, belsőleg kibogozni és feloldani a férfi ellenes, versengő, önkéntelenül is uralkodni, felülkerekedni vágyó, illetve máskor megmagyarázhatatlanul gyáva Oroszlán Sárkányfarok, meg a hamis rendeltetésben gondolkodó, spekuláló, pedáns Szűz Lilith, okozta spirituális zárlatait, hamis (Isten és sors) képzeteit. Ezeknek a negatív beállítódásoknak, bevésődéseknek a feloldása, meghaladása érdekében született meg elsődlegesen, egyébként is, tehát az ezekkel való szembenézés elkerülhetetlen, amennyiben nem akar még lelki, vagy fizikai betegségeket is ráadásul a foganási képtelensége mellé.
Plussz fontos alaposan megvizsgálni, milyen merev, becsontosodott téves előítéletei vannak a szerelemmel, a hittel, a szellemi öntudatra ébredéssel, az apa, a férfi szerepével kapcsolatosan, valamint más oldalról hol kényelem féltő, pragmatikusan aggályoskodó, azzal a teljesen negatív Szaturnusszal a Bikában és a kilences házban. Mindezeknek a konkrét előzményeinek sem árt utánanyomozni az anyai felmenői körében.


Még van pár komolyabb kérdés a születési képletében, de ezek a főbb spirituális gubancok, amelyek megakadályozzák a tényleges gyermekáldás megvalósulásában. Az előre haladott életkora mellett, ezeknek a karmikus motivumoknak a feloldására többszörösen és nagyon komolyan rá kell dolgoznia, amennyiben megszeretne foganni.
Remélve, hogy nem veszi önérzeti sértéseknek a korábbi feltárást célzó mondataim, azt tudom ajánlani a továbbiakban keressen fel horoszkóp rendelés céljából, vagy engem vagy a barátaim közül valakit, aki ehhez ért.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2011.05.09. 14:05
Profil Honlap

Csatlakozott: 2011.05.09. 07:02
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Re: gyermekáldás
Kedves Mária!
Köszönöm csodálatos válaszát. Még meg sem kaptam a levelet, s már jelentkeztem örökbefogadásra, péntekre kaptunk időpontot a hivatalba. Spirituális utamon 2006-os válásom idított el, azóta igen más ember lettem. 2007 végén ismertem meg Férjemet, aki lelkem másik fele. Ő akkor már 10 éve erősen ezoterikus szemlélettel élte életetét. Közösen pedig sokat csiszolódtunk, finomodtunk. Az igazi nőiességet, aminek nem sok köze van a külsőhöz, mellette tudom megélni. Csodálatos FÉRFI és csodálatos EMBER. Tőlem függetlenül döntött ő is ma az örökbefogadáson. Lombik programon azért nem vettünk eddig részt, mert mi sem értünk vele egyet, megerőszakolása a természetnek. Családállítás során mind a kettőnk családjánál anyai ágon tüntek fel olyan sorsminták, amelyek lehet, hogy életünket befolyásolják. Nagyon remélem, nem kell a határozatra, hogy örökbe fogadhatunk, nagyon sok hónapot várni és utána hamarosan örökbefogadó szülők lehetünk. Nyílt örökbefogadást tervezünk, hisz fontosnak tartjuk, hogy gyermekünk tisztában legyen vérségi gyökereivel.
Nagyon remélem, hogy az eddigi sok szomorúság nyomtalanul eltűnik bellőlem-testjeim minden szintjén egészséges maradhatok! Szüksége lesz rám a felnevelendő gyermekeinknek. Hármat szeretnénk legalább.

Tiszteletteljes üdvözlettel: Gubbka


2011.05.09. 17:56
Profil

Csatlakozott: 2011.05.09. 07:02
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Re: gyermekáldás
Kedves Mária!

Ne haragudjon, hogy még zavarom, de olyan jól esik megosztanom Önnel az érzéseimet!
Nem tudom mi történt tegnap óta, de kezdek megnyugodni. Tegnap még vörösre sírtam a szemeimet és úgy éreztem belepusztulok a fájdalomba, ha nem élhetem meg a 9 hónap boldogságát, most pedig örölök, hogy lehetőségem van az örökbefogadásra. Boldog vagyok mert csodálatos ember a Férjem, mert egészségesek vagyunk, Szeretteink boldogok és egészségesek és senki nem éhezik közüllünk. Lehet, hogy ez giccsesen hangzik valakinek, de engem annyira boldoggá tesz, mint még soha! Egyszerűen elárasztott a boldogság és a tevékenység iránti vágy, pedig az elmúlt napokban nem ez volt rám jellemző. Valahogy minden a helyére került-így érzem. Boldog vagyok!
Köszönöm, hogy meghallgatott!

Szeretetteljes üdvözlettel: Gubbka


2011.05.09. 18:18
Profil

Csatlakozott: 2011.05.09. 07:02
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Re: gyermekáldás
Kedves Mária!

Amint időm engedi ülök a gép elé és olvasom sorait. Nem is tudom minek örülök jobban annak, amit ír vagy annak, hogy úgy érzem értem is az olvasottakat. :-)
Szeretném megkérni, hogy nézze meg Férjem adatait is, neki mi a karmája, mit kell oldania azért, hogy Isten áldásával szerelmünknek is legyen gyümölcse.
Pécsen született 1967.04.27-én 7 óra 42 perckor.

Köszönöm szépen a válaszát!
Gubbka


2011.05.10. 16:15
Profil
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség