Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2019.03.21. 23:12Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
 Hol rontottam el?? 
Szerző Üzenet

Csatlakozott: 2010.09.07. 12:39
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Hol rontottam el??
Kedves Marika!

Családi, és egészségügyi problémámmal kapcsolatban szeretném a segítségedet kérni. 1965.07.02-án születtem Brassóban, du 3-4 között. 1990.ápr.04-én jöttem át Magyarországra, 1991 jan.19-én volt az esküvönk.( Férjem 1967 július 14.). Első fiú gyermekem 1992-ben született , utána 1996-ban született a kislányunk. Rengeteget dolgoztunk, 2000-ben költöztünk az új saját otthonunkba. Nekem hiányzott a közeli emberi kapcsolatom a párommal.
2005-től kezdődtek a sűrű problémák. A férjem befejezte a házon a nagyon sok munkát és amire elkészült a házunk jöttek az állandó piszkálódások. Kereskedelemben mentem dolgozni 2005-től. Szerettem csinálni szeretek emberekkel dolgozni humán jellegű a végzettségem is. Kereskedelemben már előtte is próbálkoztam de mivel kicsik voltak a gyerekek a hétvégéket nem tudtam volna bevállalni.2005 és 2006 között a férjem cégénél is változások voltak és az új csapattal nem érezte jól magát. A rossz hangulatát a családon verte ki először a fiunkkal piszkálodott sokat utána rám telepedett. A siker élményeim sohasem voltak az ő sikerélményei sohasem tudott velem együtt őrülni az utóbbi időben. 2000-ig nem is volt nagy sikerélményem, mert gyesen voltam. Mintha bosszantotta volna az én jó közérzetem, hogy jól érzem magam a bőrömben. Én mindig őrültem bármilyen sikerélménye volt az életébe.2006-ban elkerültem egy másik kereskedelmi hálózatban mert valamivel többet kerestem. Mindig hánytorgatta hogy ő keresi a több pénzt. Jól éreztem magam a környezetemben sok elismerést kaptam a vezetőségtől és a vásárlók is nagyon szerettek. Egy nagyon segítőkész főnököm volt aki nagyon értékelte a munkámat, mert tudta hogy mindig számíthat rám bármilyen fennakadás adódik a boltban. Mivel a hálózat bővül az érettségizett kollégák közül párunkat elakartak küldeni boltvezetői iskolába. A férjem amikor meghallotta hogy mit szeretne a vezetőség elkezdett féltékenykedni a főnökömre mondván, hogy náluk is a cégnél úgy kerülnek följebb a létrán, hogy a főnökök ágyában kötnek ki. Olyan szinten a feje tetejére állt minden, hogy kiálltam a boltból tartsa el a családot egyedül. Olyan szinten megbántott lelkileg, hogy nem tudom feldolgozni mai napig sem hogy miért fáj neki az ami nekem is talán jó lenne érvényesüljek hisz eddig a családért áldoztam mindent. Szeptemberbe a cégéhez mentem dolgozni de ott is mindenkivel összehozott ha férfi kollégáról volt szó. Most már olyan sok rosszat kaptam a kapcsolattól, hogy nem találom a helyem sehol, már én sem tudom hogyan tovább. Minden lépésemet megakadályozza állandóan mintha kalitkába élnék úgy érzem magam. A gyerekeim miatt sokmindent eltürtem de most már úgy érzem, hogy rámegy az egészségem is lassan pedig egy nagyon aktív energikus ember voltam. Semmi nem érdekel csak telnek a napok és semminek nem tudok őrűlni mintha lelkem megtokosodott volna. Most tartok ott, hogy nem tudom hogyan tovább.
Betegségek: anyasági depreszió., migrénes fejgörcsök, 2006-tól vesegörcsök, szívproblémák, depresszió.
édesanyám 1943 április 01
nagymamám 1912 július 25

Válaszodat megköszönve ,barátsággal Csilla


2010.09.07. 14:50
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Hol rontottam el??
Kedves Csilla!

Hol rontottad el?- kérded.
A válaszom az, hogy sok helyrehozható, kijavítható, megváltoztatható és számos mostanra már kijavíthatatlan, vagy nehezen kijavítható helyen rontottad el. Azonban, ami szembeugrik az írásod olvasása kapcsán, az a saját hiba beismerésnek a hiánya. Minden boldogtalanságod oka a férjed. Ezt a kicsengést az indító kérdésed nem tudom kiegészít-e, oldja-e vagy még inkább súlyosbítja, az egyébként szükséges és jó, kis beszámolód címeként. Ennyire megkeményedett volna a szíved? Tényleg azt látod, hogy te csupa olyant kaptál a sorstól és ezen belől leginkább a férjedtől, amit, semmilyen szinten nem hívtál elő, s ami teljes igazságtalanság? Ennyire megkeményedtél volna? Elszellemtelendtél volna? Ilyen körülmények között megtörténhet, én sem tudok segíteni. Hiba beismerés nélkül nem megy semmi.
Ha viszont nem teljesen ez a belső alapállásod, s maradt még egy szikrányi szeretet benned és főképp hibabeismerési képesség, akkor van amire alapoznod. Különben tényleg fölösleges, kilátástalan az egész.
Visszatérve a „hol rontottam el” -re.
Legelőször is ott rontottad el, hogy egy náladnál két évvel fiatalabb, még éretlen fiúhoz mentél férjhez, ahelyett, hogy egy tőled legalább 7 évvel idősebb házastársat választottál volna magadnak. Így nyilván nem érezted partnerednek őt.
Mindezt azzal az öntudatlan vagyis nem tudatos és önmagadnak sem bevallott szándékkal tetted, hogy te leszel majd a férfi a házban, és mondjuk ki, a te szavad fogja tudni irányítani a férjedet, a családotokat a közös boldogság, jóllét fele. Asztrológiai szempontból ez a motívum a szellemi irányításra, felsőbbrendűségre törő Nyilas Sárkányfarkadban mutatkozik meg. Persze a Sárkányfarok mutat az még sok minden mást is, ami az elrontott kategóriába tartozik, de azokra most nem térek ki. Különben, a Nyilas Sárkányfarokkal rendelkező nő (tulajdonképpen a benne élő sértett férfi) nem tehet róla ugyan, mert így született, ezt örökölte szellem szintjén, mint megoldandó életfeladatot, de egyszerűen fél a kinti férfiban megnyilatkozó szellemtől, annak igényétől, igényeitől. Attól a szellemtől, amelyet normális esetben a férfinak meg kellene tudni testesíteni az élettapasztalatai, az abból leszűrt következtetései, a helytállása alapján.
Ehhez természetesen igazodni kellene, de legalábbis elgondolkodni a dolgok, jelenségek metafizikai igazságán mikéntjén a párkapcsolat hatására, s nem csupán érzelmi, kényelmi, hangulati s főként az örökölt negatív karmikus befolyásoltság szerint ítélni. Eme szellemellenesség miatt tehát, már eleve nem bíztál (tudatalatt!) a férjedben, s más férfiban sem, aki partnerként szóba jöhetett volna. Arra számítottál tudat alatt, hogy ami a férjedtől jöhet az nem lehet jó, termékeny, boldogság fakasztó mindkettőtök számára, hanem csupán szemellenzősen fanatikus, értelmetlenül diktatorikus, erőszakos, vagy ledér. Innen az éretlen férfi választás s sok minden, ami megtörtént a családotokban. Öntudatlanul bár, de az ősanyáidtól örökölt karmádat forgattad tovább a házasság kötéssel is, még mostani helyzeted is erről szól. Mostanra, negyvenéves korodra, már tényleg vérig sértett, s kellőképpen megalázott vagy, akárcsak ősanyáid. Félelmeid, negatív programjaid legyártottad.

Még sorolhatnám az önkéntelen, öntudatlan hibáid lajstromát, feltérképezését, értelmezését, amelyekkel megsértetted a szellem törvényeit, s amelyek kijavítása érdekében születtél meg, de remélem eme kis példából megértetted azt ami igazán fontos, hogy neked kell megváltoznod! Meg kell változnod!!! Szebben fogalmazva: újjá kell születned! Amennyiben ezt nem tudod megtenni, akár el is válhatsz kimenekülve eme lehetetlenné vált helyzetből, de párkapcsolati boldogságra egyhamar nem számíthatsz.
A Vízöntő Lilitheddel ugyanis a zavaros szabadság képzetek mellett, mindig a külső körülmények megváltoztatásában látod, keresed a megoldást, holott kifejezetten újjászületési programod van. Hiába változtatsz meg ezt, azt, itt, ott, nem beszélve arról, hogy sok esetben bosszúból is teszed, Neked a partneredhez (a férfiakhoz ), illetve az élethez való viszonyulásodon kell gyökeresen változtatni. Azért veszítetted el a reményt mert jól látod, kívül bármit változtatnál meg nem segítene, belül pedig ellenállsz a megváltozásnak. Megdumálod magad miért nem neked kell megváltoznod. Pedig azzal a letámadott Jupiterrel a VIII-as házban nincs más lehetőséged, ha nem akarsz még szélsőségesebb helyzetekbe kerülni.


A szív problémák erős hatalmi ambíciókra, uralkodási késztetésekre utalnak a részedről és az ez miatt keletkező feszültségekre, mérgelődésekre nem egy esetben kemény gyűlölködésre. Ezzel fel kell hagyni, ha egészséges szívet, s emberi kapcsolatokat szeretnél.

A párkapcsolati problémáitoknak részedről induló másik oka a te Ikrekben és VIII-as házban álló disszharmonikus Jupitered által mutatott kettősségeid, kétszínűséged, a mely a férfi-női kiegyenlítődésben nyilvánul meg legintenzívebben. Ezt a kiegyenlítődést akadályozza meg folyamatosan a te önkéntelen információ ferdítésre való hajlamod.
Kettős, ellentmondásos viselkedésed, érzelmi és gondolatvilágod egész biztos irritálja a férjedet s megbízhatatlanná tesz a szemében. S ami még ennél is nagyobb baj, hogy nem tudsz őszintén viszonyulni hozzá. Mindig valahol, valamit, ha keveset is, de csúsztatni kell, ferdíteni kell, másítani kell vagy az érdekek, vagy a helyzet, vagy a pároddal szembeni hatalmi pozíció megőrzése érdekében. Márpedig, ameddig erről le nem szoksz, sok jóra nem számíthatsz, mivel az Isgazság szellemét sérted meg, amelynek következtében csak hamis, értéktelen, boldogtalan kiegyenlítődések jönnek létre.
Ráadásul a disszharmonikus Jupitereddel rossz okokra vezeted vissza a párkapcsolati problémáitokat.

Összegezve tehát kezdetnek a legfontosabb a női-férfi kapcsolat szellemi alapjainak megértése és gyakorlatba ültetése. A saját rosszindulatodnak, hatalmi ambicióidnak a felismerése és leszerelése. Több szeretet és őszinteség. Az ellentmondásos beállítódásod egyöntetűsítése, feloldása.
Ha ennyit legalább megtudsz tenni, garantáltan jobban fogod érezni magad és a férjed is kevesebbet fog piszkálni, sértegetni, marni.

A kalitka effektus a Vízöntő Lilithedhez tartozik leginkább, ez komolyabb, hosszabb munkát igényel részedről, részemről pedig részletesebb feltárást jelentene.
Közösségi tevékenységet pedig nyugodtan végezhetsz, vannak is jó képességeid ez irányban, csak éppen ne hidd el magad és ne hidd, hogy ez mellett nem kell újjászületned szellemi, párkapcsolati szempontból. Amennyiben ez utóbbin dolgozol, a férjeddel való viszony javul és nem fog, nem kell neki (öntudatlanul) keresztbe tennie annak érdekében, hogy végre már figyelj oda a szellemileg fontos dolgokra is.

Szntén barátsággal:

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2010.09.20. 13:14
Profil Honlap

Csatlakozott: 2010.09.07. 12:39
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Re: Hol rontottam el??
Kedves Marika!

Elolvastam a levelet és nagyon sok hibára rávilágított amit akarva,akaratlan elkövettem. Vannak dolgok amin elgondolkodtam és többször el kell olvasnom, hogy teljesen megtudjam rágni.Megprobálom a tanácsaidat megfogadni és meglátjuk mit tudok változtatni a mostani helyzetemen. Hálásan köszönöm, hogy segítettél és megprobálok változtatni az elveimen.
Üdvözlettel, Csilla


2010.09.22. 13:49
Profil
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség