Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2019.03.21. 23:28Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
 Sorsproblémák 
Szerző Üzenet

Csatlakozott: 2010.04.27. 10:56
Hozzászólások: 3
Hozzászólás Sorsproblémák
Kedves Marika!

Segítségedet szeretném kérni a családi, és egészségi problémáim megértésével kapcsolatosan, mert hiába agyalok rajtuk, egyszerűen nem jutok felismeréshez. Egyébként tavaly Emőkétől rendeltem analitikus horoszkópot, sajnos a szintézisig nem jutottam el, mert mindig közbejött valami, és nem tudtam anyagilag finanszírozni. Igazából arról lenne szó, hogy kb. 2 éve folyamatosan orvoshoz járkálok „apró-cseprő” tünetekkel, volt egy kezdődő melanomám, allergiás vagyok., pánikbetegséggel küzdöttem. Szintén 2 éve a testvérem, -akivel a szülői házban lakunk, Ő a földszinten, én a családommal az emeleten- folyamatosan mondvacsinált problámákkal zaklat, és idegesít. Úgy tűnik, hogy el akar üldözni a házból, nem tudja elviselni a férjemet és a gyerekeket. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a helyzettel kezdenem kell valamit, de sajnos nem jötte rá, hogy mit üzen nekem ez a probléma. Kérlek, világíts rá a problémámra, és a sorsfeladatomra.
Előre is köszönöm a segítséget, Judit

Adatok: én 1972.07.20.21.00. Budapest
Anyukám: 1943.11.20.
Gyerekek: 1995.11.21.; 1998.03.22.


2010.04.27. 12:18
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Sorsproblémák
Kedves Judit,

Nem írtad meg hány gyereketek van és általában miből származnak azok a "mondvacsinált" problémák, milyen természetűek.Ezt részletezd egy kicsit, mert így semmit nem mond.
A testvérednek családja van-e, s ha igen, hány gyereke van?
Plussz írd le az ő születési adatait is.
A lakás jogilag van-e rendezve, rendesen átíratva?
Hová tudnátok menni a családotokkal, lenne más reális alternatíva is?

Mire vagy allergiás? Hol dolgozol? A pánikbetegséged leküzdötted-e?
A melanomáddal mi lett? Kimütötték? Jó, vagy rosszindulatú volt?

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2010.04.28. 21:06
Profil Honlap

Csatlakozott: 2010.04.27. 10:56
Hozzászólások: 3
Hozzászólás Re: Sorsproblémák
Kedves Marika!

Megpróbálom összeszedni a kérdéseidre a válszt, hogy érthető legyen, és átlátható.
2 fiú gyerekem van.
A szülõi házra építettünk 15 éve egy emeletet Édesanyám javasolta ezt a megoldást, Õ 1996-ban elhunyt. Az alsó szinten lakik az öcsém és az Édesapám. Öcsémnek nincs családja 1974.06.02-én született. 2 éve kezdõdött a probléma megszûnt a munkahelye, az ideje nagy részét otthon töltötte. Akkor kezdett panaszkodni, hogy sokszor lehallatszanak a hangok tõlünk. A legkisebb neszre is ugrik és úgy éli meg mintha kalapáccsal ütnénk a plafont, persze szerintem nem ilyen drasztikus a helyzet. Sajnos ezt figyeli ez lett a rögeszméje,a este amikor mindenki otthon van inkább elmegy otthonról és sokszor a kocsijában ül, és addig nem szeret haza jönni míg nálunk ég a villany. Bár oda figyelünk maximálisan mert én és a férjem is olyan vagyunk hogy nem szeretjük a konfliktust de sajnos nem tudunk neki megfelelni.Azt várja hogy lábujhegyen közlekedjenek a lakásba, bár engem nem üldöz mert szerinte engem nem lehet hallani, azért ez elég furcsa. Egyre jobban nem tudja elfogadni ezt a helyzetet és minket hibáztat mert nem lett a ház szakszerûen felépítve. Ebbe van némi igaza, ugyanis kiderült hogy a kõmûvesek nem építették be a tervrajban elõírt szigetelõanyagot. Ezért a férjemet hibáztatja, mert nem volt elég körültekintõ az építkezésnél. A férjem úgy gondolja, mivel Õ nem értett hozzá, és neki nem szóltak, hogy vegyen szigetelõ anyagot, nem érzi magát felelõsnek. Volt mûszaki vezetõ akinek természetesen fizettünk ezért , de amikor Õt ezzel megkerestük, azt mondta akkor vállalta el a mûszaki vezetést amikor már az födémmegerõsítés készen volt, így Õ sem tehet róla. Bár Az Önkormányzatnál aláírta hogy az építkezés a terv szerint készült, viszont papírunk nincs hogy mikor vállalta a mûszaki vezetést. Öcsém minden áron felelöst akar találni és jogi útra akarja terelni, vagy minket vagy a mûszaki vezetõt akarja feljelenteni, Õ úgy érzi tönkre tették az életét, mindenképpen mind anyagi, mind erkölcs kártérítést szeretne.
Jogilag a lakás rendezve van , mert az építkezést mikor elkezdtük rendeztük. A szüleimnek haszonélvezeti joga van, nekem le kellett mondani az alsó szintrõl vagyis a családi örökségrõl a testvérem javára, én meg kaptam egy tetõ teret amit beépíthettem. De sajnos az ügyvéd rosszul csinálta meg ezt a szerzõdést, ezért az alsó szint fele az öcsémé, a másik fele pedig az enyém és a férjemé. Amikor ez kiderült, mert kérték az illetéket már nem tudtuk vissza csinálni mert Édesanyám meghalt. Persze én ezt úgy kezelem, ahogy a szüleimmel megbeszéltem. A Férjem viszont azt gondolja a testvérem viselkedése miatt, nem akar lemondani papíron tévesen oda ítélt részrõl.
Titkárnõként dolgozom, 2008-ban volt a melanoma rosszindulatú, de még kezdõdõ stádiumban volt, így egy mûtéttel akkor megúsztam, Pánikbeteg öt évig voltam, gyógyszert szedtem, mikor úgy éreztem jól vagyok akkor jött a melanoma és vissza estem, felírtak egy rossz gyógyszert ami egészségügyi problémákat okozott, abba kellett hagynom és nem szedhettem gyógyszert, nagyon rosszul voltam és a homeopátiához fordultam , meg persze szellemileg változtam, nem mindig mást hibáztatni a problémák miatt, hanem magamban keresni a problémák kialakulásának gyökerét. Sikerült meggyógyulnom. A fiam aki 1995.11.21.-én született õ allergiás-asztmás beteg, legutóbb elég súlyos volt az állapota, iskolába sem tudott járni hetekig. Sokat jártam az elmúlt 2 évben orvoshoz különböző tünetekkel, de nem találtak semmit.
Remélem mindent sikerült leírnom, ami fontos lehet.

Köszönöm, Judit


2010.04.29. 10:40
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Sorsproblémák
Kedves Judit,


Gondoljunk bele az otthonában nem tudnak nyugodtan létezni családja, mert valakit folyamatosan zavarnak a puszta lépteikkel, létezésükkel, lélegzet vételükkel is mindjárt. Ez az otthon kérdés mindig a Rákhoz és a létbiztonsághoz köt. Itt vannak tévképzetek is többek között.
A problémája tipikus Rák, Skorpió probléma. A disszharmonikus Rák mentalitástól nem bír megszabadulni. Vagyis a túlzott alkalmazkodástól, aggodalmaskodástól, gyermekiesen pragmatikus gondolkodástól, érzésvilágtól, elvárás világból.
Nem tudja a családanyai feladatait kultikusan megélni, addig aggódik, görcsöl a gyakorlati részletek (ez miatt a hang leszivárgás miatt is, többek között) és valószínűleg a pénz, a kényelem, a biztonság, a rend dolgok miatt.


Látva a Judit horoszkópját, biztos, hogy sokat dolgozik, munkálkodik a családjáért, de pontosan a sok és a metafizikai szempontból értelmetlenül, eltöltött ideje miatt nem tud kellő mélységben újjászületni, megerősödni a szellemben. Erre utalt, ezért alakult ki a pánikbetegsége.
A pánikbetegségről tudjuk ugyanis, hogy sorsirány és szellemi egységtudat veszítési probléma.

A teljes szellemi újjászületésre lenne nagy szüksége a VIII-as házas Skorpió Lilithje és a XII-es házas Felszálló Holdcsomópontja, a Halak Aszcendense s miatt is. Rá kell menni jobban a Halak Aszcendens által jelzett egységlátó, éber mentalitásra. Legalább ezt a Halak Aszcendenst el kell érje Judit, s akkor nem lesz kiszolgáltatva a zaklatott, megfordulás ellen dolgozó, felébredni nem akaró Skorpió Lilithjének és a Rák Sárkányfarka negatív vonásainak.

Tehát, a lényeg, a napi tisztaság és a családért folytatott munkából, kényelem szolgálatból vissza kell venni és a saját fejlődését még jobban lendületbe kell hozni. Ez a tájékozódás, életmód átalakítás fontosabb kell legyen, mint a rend, a tisztaság, a főtt étel, a gyerekek elrendezett leckéi. Azért nem írtam, hogy legalább olyan fontos, mert akkor marad minden a régiben, elvégzi a napi feladatait s aztán ha jut két, három hétben egyszer komolyabb ideje a szellemre figyelni, azt is krízis helyzetben az sok, s akkor is ott van a vasalni való s az elintézetlen vásárlás nyomasztása, tevékenységkényszere. Vagyis, ha azt akarja, hogy kezdje egyre jobban érezni magát a bőrében, egészségileg és tudatilag is, akkor ezt a személyes fejlődésért hozott elmélyülési áldozatokat sokkal komolyabban kell vennie és rendszeressé kell tennie. A sok kis VI-os házra jellemző betegség ugyanis arra figyelmezteti, hogy hagyja már a abba a sok robotolást és kezdjen el tájékozódni, elmélyülni a szellem irányába, ha nem akar elveszni a mindenapi pragmatikus részletek válságában, kábaságában. Különben ezeknek se vége se hossza. Minden kis betegség el elhanyagolt, feltáratlan lelki, szellemi gubanc, félreértett életképzelet, amiből feltárás és végső helyretevés nélkül, aztán kialakultak végül a nagyok, a karmikusak, amelyekből már sokkal nehezebb kilábalni. (A felelősség vállalás tekintetében teljesen egyetértek, ez a pozitív fordulta mentette meg az életét.)
A fia asztmája is erre a túlzott pragmatizmusra utal. Olvassa el Judit, van itt a fórumon is a tüdőbetegségekről egy rövid kis rovat. Olyankor lesz valaki tüdő beteg, amikor nem tud a szellemmel bensőséges viszonyt kialakítani, mert állandóan rohan, szétszóródik, felaprózódik a munkában a lelke és a hite kicsinnyé, kicsinyessé válik s közben támad.
Nem szabad elfelejteni, hogy Judit az Ikreknek megfelelő Patkány évében született, tehát mélységesen hitetlen árnyék énnel kell megbirkóznia. Olvassa el az erre vonatkozó írásokat a Astrologoson, mert Juditra is érvényesek. Ugyanakkor a Skorpió Lilithjével állandóan az újjászületés ellen van, értelmetlennek és érvénytelennek tartja és legszívesebben állandóan a világi, családi, munka viszonylataiban feledkezve.

Másrészt, ha azt akarja, hogy ne kelljen a bíróságot járnia, meg kell tanulni az ismerősi, közösségi életben mindig csak az igazat mondani, a következményekre, hátrányokra, esetleges kinézésre, kiközösítésre, barátveszítésre való tekintet nélkül. Különben ezzel a negatív Jupiterével, addig szemérmeskedik és addig ferdít akarva, akaratlanul, hogy előbb-utóbb az igazságszolgáltatásra kerül, a testvéri veszekedések miatt is akár. Amennyiben ezt megtudja tenni a lakás ügy miatt nem kerül oda, esetleg más miatt, mert annak a Jupiternek másfele is vannak negatív leágazásai, persze ezek normális esetben a hivatáshoz való rossz viszonyát, rossz értékítéletét mutatják. Ne hagyja, hogy behúzzák hazugságokba a munkahelyén sem s ne ferdítsen senki és semmi kedvéért, s meglátja pár kritikus szituáció lecsengése után, sokkal élhetőbbek lesznek az emberi kapcsolatai, a szakmai előre menetelről nem is beszélve. Ja és titkokat nem szabad őrizni, mindent nyíltan.


Ez a melanoma ugyanis kemény sorsneheztelés (felelősséghárítás) mellett a családi kapcsolatokban felgyülemlett lelki szemét kiürítési, kitisztítási képtelenség miatt alakult ki.
Erősen nehezetelt, haragudott a sorsára, s az Istenre, ahelyett, hogy megnézte volna mi a szimbólikája azoknak az emberi konfliktusoknak, amelyekkel nap mind nap meg kell birkózzon. A Skorpió Lilith és a Mars fényszögei hajlamosítják a gyűlölködő, belsőleg haragvó, irritált, agresszív magatartásra. Ez alól az agresszió alól a férjével való viszonya sem kivétel.
Biztos vagyok benne, hogy nem a gyakorlati megoldások találásával van az elakadás Juditéknál, mert kitűnő gyakorlati érzéke van, hanem az érzelmi és a kauzális sorsfeldolgozással, s persze a felvállalással, a szembenézéssel.
Egyébként, kimondottan jó, az átlagnál sokkal erősebb, poztívabb születési képlete van.

Juditnak az baja, hogy magába folytja a haragját, keserűségét. Az értelmes harcvállalás helyett a sorsot támadja. Mindig kispekulálja miért kell elodázni a konfliktust. Ezért nem áll konfliktusban még a testvérével nyiltan, s ezért mind a család többi tagjait zaklatja a testvére is.
Meglehet nyíltan még nem is mondta meg neki, mennyire megkeserítette az életét testvére létére, s ha ez így folytatódik, nem tud úgy tekinteni rá, mint testvérérre, hanem úgy mint ellenségére, élete, egészsége megrontójának okozójára, pedig szereti stb. Stb..., ezeket mind el kell mondani és nem szabad engedni, hogy a szigetelés kimaradására hivatkozzon.
A napnál is világosabb ugyanis, hogy nála is baj van, mégpedig sokkal nagyobb. Ha tényleg annyira zajosak lettek volna Juditék, akkor ez sokkal hamarabb észrevevődött, elviselhetetlenné vált volna, akkor amikor a gyerekek még kicsik voltak és rohangáltak a lakásban.

A szigetelő anyagot akár be is tehetik, a problémájukat nem fogja megoldani, mert amint írtam a probléma gyökere sem Juditnál, sem az Öccsénél nem gyakorlati természetű, hanem spirituális sorsrendezési.

Judit ücsörög a Rák Sárkányfarkán, ráadásul ezzel a képlettel a régi családjától a lehető legtávolabb kellett volna költöznie, nem egy tojásban, egy burokban (egy házban) maradnia ilyen dh. ikres megoldásban.
Ez a fizikai összeragadottság a mentális összeragadottságnak is a jele, a Rák és az Ikrek szintjén. Az Ikreket Juditnak könnyebb feloldania, mert a Szaturnusza számos pozitív fényszöget kap, csak mindig az egyértelműségre, határozottságra kell törekedni s ezt is kell elvárni, számon kérni a testvérétől is. A párjának nem tudom az adatait.Emlékszem, ezelőtt vagy kb. 15 évvel, amikor válságban volt az életem mert nem volt erőm felszámolni egy igen terméketlen szerelmi kapcsolatom, a tömbházban, amely abszolut szakszerűen volt építve különben, felettem lakott egy család, egy házaspár és egy huszonéves gyerekük. Reggel hétre jártak munkába valamilyen gyárba, s hatkor mindig elkezdték a süsmütölést. Én, aki egyébként egyáltalán nem vagyok korán ébredő, de még zajérzékeny sem, mindig felébredtem a járkálásukra, a padlórecsegtetésre. Azt persze nem kell részleteznem mennyire idegesített, ha nem szégyelltem volna magam s nem láttam volna jól az elvárásom abszurditását, legszívesebben felkopogtattam volna, hagyják már abba, s mindig vártam mikor indulnak már el otthonról. Az Öccsével is ez a probléma. A születési képlete egyáltalán nem hasonlítható a Juditéhoz, egy nagyon nehéz, ha ez nem lenne nonszensz, azt is mondhatnám katasztrofális sorsképlet, csoda, hogy nem született félkegyelműek, vagy valami elme bajjal. A sors ellenes mentalitás teljes pompájának kibontakozása a principiumok, a bolygók feszült állásában, egymásra hatásában. Ráadásul tele Rák elemekkel is. Így aztán nem csoda, ha zaklatott és irritált a Judit családjára, a saját maga alapított családnak a hiányában. Ráadásul ő is Ikrek árnyékén problémával küzd, akárcsak Judit áttételesen. Egy jó horoszkópértelmezés, ha segítene valamilyest rajta, de még úgy sem könnyű ez az ő problémaköre.

Judit megmondhatja nyugodtan, hogy inkább törődjön azzal, mint a Juditék által okozott hangokkal, mert őt a saját lelke, a saját feszültségei zaklatják, s vigyázzon, mert nagyon közel van ahhoz, hogy úgy járjon mint Judit, de egy pánikbetegséggel nem ússza meg, annál sokkal meredekebb a képlete, hanem valami komoly agybaj, vagy elmebaj fenyegeti, amiből aztán nem lesz kimenekvése.

Neki többek között, már a saját gyerekei sírását kellene csitítani, nem Juditék nagygyerekeit és férjét rekcumolni a rendre, s ha Juditéknak esetleg lenne is lehetőségük elköltözni onnan (ami egyébként Juditnak tenne a legjobbat), akkor is számos nagyon zavaró és zaklató tényezőt kapna, mert ő maga az erősen zaklatott, feszült. Nem szabad engedni, hogy minden rendezetlen sorsviszonylatát Juditékra vetítse ki és Juditékra sűrítse, mert ezzel saját magát is durván becsapja és Judit családjával szemben is egyre gátlástalanabbul kezd viselkedni. Vagy, egyszer elszakad a cérna benne a sok gyűlöletet, feszültség, kábulat hatására s férjét, vagy valamelyik gyermekét lerohanja, komoly (élet)veszélybe sodorja valamilyen pillanatnyi őrült bosszú és igazságszolgáltatási ötlete kapcsán, amilyeneket biztos már ezret lepörgetett magában nap mind nap. Nem szabad elfelejteni a Vízöntőben van a Lilithje és a Marssal negatív fényszögben, ez nem csakhogy gátlástalan, hanem egyenesen szeret is ilyen mentálisan veszélyes, őrült ötletekkel foglalkozni.( Ezekhez képest a kártérítési beperelés vízi pisztoly lövöldözés, úgysincs nagy esélye a megnyerésre.) Mindezeket meg kell mondani (ha lehet higgadtan neki, ha nem akkor kiabálva), mert ami napvilágra van hozva az kevésbé veszélyes.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2010.05.07. 21:16
Profil Honlap

Csatlakozott: 2010.04.27. 10:56
Hozzászólások: 3
Hozzászólás Re: Sorsproblémák
Kedves Marika!

Nagyon örültem a válaszodnak, sokat segít nekem az írásod abban, hogy a problémáim megoldásában melyik utat kell választanom.

Köszönöm önzetlen segítségedet.

Judit


2010.05.10. 12:51
Profil
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség