Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2018.12.13. 16:39Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
 A fórum célja és szabályzata 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
 A fórum célja és szabályzata
Kedves Fórumozó!

Egy olyan körbe léptél be ezennel, amelyet azért alakítottam ki, hogy mindannyiunk szellemi lelki épülését, világosodását, tisztán látását szolgálja.

Úgy 15 éve foglalkozom nap mind nap metafizikával és asztrológiával, mind az informálódás (olvasás), mind pedig a személyes életpraxissá tett kutatás formájában, sõt még néhány ilyen jellegû meghirdetett tanfolyamon is részt vettem idõközben. Számos olyan lét és életkérdést sikerült magamnak megválaszolnom, vagy sikerült menetközben kielégítõ, a gyakorlatban is beigazolódó válaszokat kapnom másoktól, amely létünk gyökereivel összefüggõ kérdésekre, nem számítottam, néha még csak nem is reméltem, hogy valaha is választ kapok, kaphatok, amikor ezen az úton elindultam. Mindezért kimondottan hálás vagyok a sorsnak, az Istennek, a férjemnek, a barátaimnak, és nem utolsó sorban mindazon embereknek akik, leírták napjainkban vagy korábban az ezzel összefüggõ, gondolataikat következtetéseiket, már amelyekbõl még tanulni is lehetett és természetesen hálás vagyok mindenki másnak, aki ebben valamilyen szerepet játszott.
Megtapasztaltam, hogy a szellem belsõ köre mennyire tág, szabad, kötetlen, lenyügözõ.
Egyre világosabban kirajzolódik a kép, hogy azért vagyunk itt a földön, mert az itteni körülmények között, az itteni tapasztalataink hatására, azok helyes értelmezésén keresztül tudjuk a létbe kiáramló és magunkban hordozott ideákat felismerni, megtisztítani, helyre tenni legelsõsorban önmagunkban és szûkebb, tágabb környezetünkben utána. A metafizikával foglalkozó ember számára ismert tény, hogy például az az õselv, õsidea, principium, amely a tavaszi rügyeket kipattantja, mûködik akkor is, amikor a gyermekemet világra hozom, de mûködik akkor is, amikor bármilyen új folyamatot, dolgot indítok útjára, sõt ugyanez mûködik, amikor megfájdul a feje, vagy felmegy valakinek a vérnyomása. Az asztrológiában azt mondjuk ez a Mars.

Ezt a fórumot azért indítom, mert egyrészt szeretném mások számára is hozzáférhetõvé tenni eddig kialakult tudásom és tapasztalatom, úgy mint ember, mint nõ és úgy is, mint asztrológus, aki mások életét, sorsát problémáit nézi, követi, átgondolja és értelmezi a szellemi tudás fényében.
Mivel láthatólag erre elég kevés természetes késztetésem van, s én is inkább szeretem a tájékozódást, a naplózást, valamint megelégedtem eddig azzal, ha következtetéseimet, tudásomat, meglátásaimat baráti beszélgetések, vagy horoszkópértelmezéseim során megoszthattam, továbbadhattam, megvitathattam (esetenként), arra következtetésre jutottam, ez szûkös információ áramoltatás nem csupán a saját javamat nem szolgálja, hanem mások számára is hátrányt, hátráltatást jelent. Ugyanis nem minden embernek adatott meg, sem az a lelki struktúra, sem a lehetõség (bár metafizikailag mindenki elõtt, mindig nyitva áll), sem pedig a kellõ ambíció és kitartás, hogy ezekben a kérdésekben ilyen módon és ilyen mélységben elmélyüljön. Folyamatosan látni, milyen számomra már régebben átvilágított, nyílvánvaló és letisztított tévképzetek miatt szenvednek, tévelyegnek emberek teljesen fölöslegesen a horoszkópjukban található reális életfeladataik, személyes rendeltetésük nem ismeretének hiányában egyrészt, másrészt a szellemi törvények, törvényszerûségek figyelmen kívül hagyása következtében.
Kedv meghozónak, meg a metafizikai (szellemi) szemléletmód kialakítása és gyakorlati alkalmazási lehetõségeinek keresése, a kipróbáltak bemutatása érdekében indítom el ezt a belsõ kört. Valamint, ezen keresztül kívánom magamat is olyan helyzetbe hozni, hogy (egyelõre) rá legyek kényszerülve a jelen fórum keretein belül az információ intenzívebb kifele történõ áramoltatásának, addig, ameddig ez természetemmé nem alakul és kezd gördülékenyen mûködni.

Megkérlek, amennyiben a horoszkópodról kívánsz kérdeni, ne olyan általános kérdéseket tégy fel, mint amilyen a „Mit hoz a jövõm”, „Meg találom-e az igazit” stb...mert ezek egyrészt egy teljes horoszkóp értelmezést kivánnának, másrészt nem jósolok a megszokott értelemben, inkább olvasd el a honlapunkon "Az asztrológiai tevékenységünk spirituális alapjai" alatt alatt található az asztrológiával kapcsolatos írásainkat.
Vedd figyelembe, hogy nekem is három kicsi gyerekem van, akiket el kell látnom és nevelnem kell, így tehát akkor tegyél fel kérdést, ha valóban fontos a kérdésed és figyelembe kívánod venni a tanácsomat. Ugyanakkor a kérdés lehetõleg legyen konkrét, ne pedig jósolást kérõ. Témát, témákat, amelyben tisztán szeretnél látni felhozhatsz.
Mászrészt a fórum azok számára is készült, akiknek már értelmeztem a születési horoszkópjukat és akik közülük még szeretnének továbbra is elmélyülni önismeret, a sorsuk alakításának mûvészetében, valamint példájukkal (gondolataikkal, élethelyzeteikkel) másoknak is világító, eligazító toronyként szolgálni a fórumon keresztül. Úgyhogy szeretettel várom õket is.


Szívesen veszek minden olyan témát, kérdést, tanulmányt, amely az életünk alapkérdéseinek mentális, kauzális okait keresi, vagy arra mutat rá. Legyen ez akár párkapcsolati, Isten és ember közötti viszonyról szóló, gyermek nemzés és nevelés, munkahelyi stb. a legbanálisabb témáktól a legemelkedettebbekig.
A kiokítást viszont nem szeretem, de gondolom erre nem is nagyon kerûl sor, ha netán mégsem értesz egyet az itt elhangzottakkal, akkor megkérlek a megfelelõ módon tedd azt és vedd figyelembe, hogy egy Belsõ Körben vagy. Vagyis egy olyan Belsõ Körben, ahová az emberek töltõdni és tisztán látni jönnek és nem még több fölösleges elméletet meghallgatni, elolvasni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a véleményed nem hallgatjuk meg, amennyiben érdemesnek találom s nem annyira közhelyszerû, lapos, hogy egy harmadikos gyerek is elõadhatná akár.

A személyesség érdekében megkérlek tölts fel egy fotót magadról és lehetõleg a magyar keresztneveden jelentkezz be, ne pedig valamilyen agyfúrt, science fiction néven.

Van egy olyan aforizma, amely azt mondja: nincs kiút csak beút. Vagyis egy problémától úgy lehet megszabadulni, ha az ember a beútat megteszi, mert befele menni azt jelenti felfele a szellem irányába menni. A befele való út, tulajdonképpen a felsõbb út, a szellem útja. Innen inspirálódtam, amikor a fórumnak a Belsõ Kör nevet adtam. Kívánok a hasznodra és épülésedre váló, jó fórumozást, s mivelhogy nincs kiút csak beút: Vágjunk bele!

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2008.10.16. 21:31
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség