Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2019.05.23. 17:57Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 
 Parkapcsolat 
Szerző Üzenet

Csatlakozott: 2009.03.08. 22:52
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Parkapcsolat
Kedves Marika, szeretnem ha osszevetned a horimat egy fiu horoszkopjaval, kivancsi vagyok ha baratsagon kivul kialakulhat e kettonk kozott melyebb szerelmi kapcsolat. Erdemes e foglalkoznom evel a fiuval? A no milyen szempontok alapjan valaszt part?
A fiu adatai 1987 julius 5 Nagybanya ejszaka 3 ora
Az en adataim 1988 januar 16 Torda este 11 ora

Elore is koszonom

Renata


2009.03.08. 23:00
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Parkapcsolat
Kedves Renáta,

Ne haragudj, de ez a hozzászólásod teljesen elképeszt és egyben elszomorít.
Arra a következtetésre kell jutnom, hogy vagy gyógyszereket (idegnyugtatókat?) szedsz (még mindig?), amelyek elzsibbasztották az agyműködésed, vagy pedig ezt a hozzászólást egy fél üveg vodka után írhattad. Megkérlek szépen írd meg a valós helyzeted, vagy szedd össze magad, mert így nem fog menni sem a párkapcsolat, sem semmi.
Arra a kérdésre, hogy a nő milyen szempontok alapján választ párt magának a választ megkapod a saját korábbi értelmes írásaidban, illetve magadban, amennyiben sikerül ebből a gödörből kimásznod. Természetesen szívesen írok a témáról jómagam is, de csak akkor, ha látom van akinek.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2009.03.09. 18:56
Profil Honlap

Csatlakozott: 2009.03.08. 22:52
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Re: Parkapcsolat
Kedves Marika, olyan nagy bun ha orvosi segitsegre szorultam, egyedul nem tudtam volna kilabalni a hosszabb ideig tarto depressziombol, a gyogyszerek segitettek abban hogy belassam hogy mi okozta a betegsegemet.Tudtom szerint nem elkepeszto dolog megkerni az asztrologust hogy vesse ossze ket ember horijat. En csak tudni szerettem volna hogy horoszkop alapjan talalunk vagy sem de azt hiszem nincs szuksegem a segitsegedre magamtol is rajovok hogy akarok e valamit attol a fiutol, trvezhetek e hosszutavra vagy sem.


Renata


2009.03.10. 15:42
Profil

Csatlakozott: 2009.03.08. 22:52
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Re: Parkapcsolat
Kedves Marika, belátom ,hogy nem volt helyénvaló a szinasztria kérés mivel a háttérben nem állt valós szerelmi kapcsolat. Hebehurgyán megfordítottam a sorrendet, elöszőr kikell alakuljon a párkapcsolat ahoz ,hogy legyen tárgy (valós élethelyzet) amiről beszélni érdemes.Az is igaz ,hogy az ember megérzi, rálát arra ,hogy kivel érdemes szóba állni. Végre valahára megértettem az ötös házas merkúrom lényegét, mostanéban megprobalok minnél többet beszélgetni, barátkozni a fiukkal ahoz ,hogy kialakuljon bennem a reális férfikép. Régebb a külsőségek szerint ítéltem meg a férfit , manapság már a belső értékeket tartom mérvadónak. A jupiterem a nyolcas házban áll ami nem engedélyez számomra semmi felületességet az értékvizsgálat terén . A depresszióm a szerelmi csalódásaim, megaláztatásaim következménye volt, nehezen tértem rá a jó utra mert a tizenegyes házam miatt könnyelműen viselkedtem, a negativ skorpióságom pedig bújaságban torkolott. A gyenge személyi öntudatomnak köszönhetően nagyon féltem egyedül megállni a lábamon, a férfi csak támasznak, karónak kellett nekem. A betegségem miatt lefagyasztottam az első évet az egyetemen és az akkori barátom is elhagyott. Haza költöztem Torockóra és párkapcsolat szempontjából tök egyedül maradtam, ez a kényszer magány arra volt jó , hogy jobban megismerjem önmagam, felismerjem azt a Renátát aki valójában vagyok. Már nem csüngök egy férfi nyakán hanem önállóan gondolkozom. Sokat naplóztam , hogy megbocsássam magamnak az elkövetett bűnöket. Lasssan , de biztosan , haladok :-)

Barátsággal , Renáta


2009.03.31. 22:46
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Parkapcsolat
Kedves Renáta,

Ez már valóban kezd Renátához méltóbb lenni. :D

A Jupitereddel maximálisan egyetértek, fontos felismerés. A szórakozásra (szétszóródásra) rákapott XI-es házas Oroszlán Lilitheddel kapcsolatosan is úgyszintén, akárcsak a Merkúrodnál megfogalmazottakkal.
Egyébként az Bak Napod által jelzett nappali öntudatod, amely csakugyan nem ragyog valami fényesen a születési képletedben, csak úgy tud megerősödni, magabiztossá válni, ha a nehézségeket, a feladatokat, felelősségeket valósággal keresed és vállalod. A Bak a legkötelességcentrikusabb az egész zodiákusból. A Bakok (és a Bak, Szaturnusz karmások) szenvednek a leglátványosabban a rossz lelkiismeretüktől, ha kötelezettségeiket elhanyagolják. Amennyiben sikerül végre meglelni a belső békédet, a fentiek fényében, nem kis áron az biztos, akkor könnyebben fogod tudni különböztetni a valóst, a szépen csengő valótlantól, a realizáltat, realizálatlantól kívül belül, s a párod tényleg párod lesz, azért, mert te is a párja leszel minden szinten, s ahogy te mondod, nem a támaszt, karót (vagyis Szaturnuszt, hiányzó tartást) keresel benne, hanem a hosszútávon a megváltás és önmegváltás lehetőségét, mint a Dosztojevszkíj regényekben. Egyébként a XI-es házas, könnyű élet kereső Oroszlán Lilithed fog vezérelni s nem a legjobb állapotokba.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2009.04.02. 17:21
Profil Honlap

Csatlakozott: 2009.03.08. 22:52
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Re: Parkapcsolat
Kedves Marika, tarot kártyát vetettem arra vonatkozoan , hogy hogyan oldhatom fel a hosszabb ideje tartó egyedüllétemet vagyis mi az oka annak , hogy mostanség nem jön össze nekem egy tartosabb párkapcsolat. Arra szeretnélek megkérni ha van egy kis ídőd, hogy egy pár mondatban fejsd ki nekem a kártyák értelmezését.

1. A Hold 18
2. A Nap 19
3. Igazság 8
4 Világ 21
5. Mágus 1
6. Feltámadás 20
7. Akasztott 12


Köszi

Barátsággal, Reni


2009.05.09. 16:58
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Parkapcsolat
Kedves Renáta,

Tartozom egy magyarázattal Neked. Azért nem válaszoltam a kérdésedre, mert még mindig nem a fő vonal menti. Meglátásom szerint, nem innen tudod feloldani a negatív karmádat és értelmesebbé vátoztatni az életedet, hanem, bármennyire is unalmasan hangzik, a felelősség oldaláról tudod megtenni azt.

Ehhez kívánok némi áldozatkészséget, sok bátorságot és kevesebb csüggedést. :D

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2009.06.19. 17:03
Profil Honlap

Csatlakozott: 2009.12.24. 00:53
Hozzászólások: 1
Hozzászólás Re: Parkapcsolat
Kedves Jós!
Teljesen el vagyok keseredve és mondhatni kissé ki is vagyok mostanában, ami a páromnak köszönhető.Már írtam neked erről.Több, mint 3 éve hogy együtt vagyuk, de sajnos nem jól működnek a dolgok.Én nagyon szeretem, imádom őt.De hogy miért azt nem tudom megmondani.Annyi rosszat és fájdalmat kaptam tőle már.Ott hagyott egy csaj miatt 3 hónapra, közben ennek annak írogatott 44 éves nőnek, 17, 18 éves kis csajoknak és még sorolhatnám.Meg amikről ő nem tud amit e-mail ekben látok.Nyáron is szünetet tartottunk másnap egy 34 éves nővel egy discóban öelelkezett akivel azóta is irogatnak egymásnak amit néha meglátok a telefonban.Nem tudom ennak okát.Én mindent megteszek érte, imádom, szinte minden nap vacsorát készítek neki, hétvégén süti stb...szleinek is.Mások szerint egy tök jó csaj vagyok ,mindenki azt mondja találok jobbat is ezret helyette.De nem tudom érzéseim irányítani sajnos.Eszem azt diktálja mennem kellene.de valami visszatart.Mikor volt a szakítás, nagyon megviselt,máshogy szóltak hozzám elsírtam magam mindenen, kikészűltem teljesen, egy hónap elteltével találkozgattam egy sráccal aki 10 évvel idősebb volt nálam pénze is volt, szeretett megbecsűlt, kitett magáért elmondani sem tudom mennyire aranyos volt, és ezt nem csak én állítom, hanem szüleit is ismerem, mindenki jó véleménnyel van róla, na a barátom meglátott vele,(de közben ő neki már megvolt a csja)meglátott minket kettesben és akkor elkezdett írogatni, én butus meg kibékűltem vele.Sokat gondolkodtam mi lenne jó.Megfordult a fejemben hogy elhalasztom a Boldogságot magam elől.Nos így is lett, iszom mindennek a levét, amióta kibékültem a barátommal.Napokban új üzenetet találtam nála a 34 éves élettársi viszonyban lévő őtől akinek ráadásul gyereke is van.Egyik nap láttam az üzenetet is amit a nőnek írt, hogy elmennek bulizni, ma ugyanis különalszunk, mert céges buli van....Borzalmas, hogy ennyi idős ember még mindig keresi a kihívásokat, más ember ilyenkor ennyi idő után tervez a kedvesével, családalapítás stb..Ő nem...Én meg csak folyton szorongok, szomorkodok, mondhatni várom a sültgalambot.A srácról akiről beszéltem neki már barátnője van 3 hónap után összeköltöztek.De mélyen valahol nagyon mélyen azt érzem picit vonzódik még hozzám.Még egy karácsonyi üzenetet sem merek írni neki.Annyira őszinte és hűséges vagyok a páromhoz, én nem az a típus vagyok aki belemenne bármibe is.Még soha senkit sem csaltam meg, nem is fogok.Ha szeretek valakit azért bármit....Nos azt a srácot azért is nem merem keresni mert már együtt lakik a kedvesével, nem akarok zűrzavart senkinek, mert az én kapcsolatom nem működik azért lehet a másiké pont az ellenkezője.Valami mégis azt sugallja kellek még neki, írtad, hogy szeret, megérzéseim mindig bejönnek.Keresni nem merem, ő nem fog, pedig valami tényleg érzek.Párommal már ..az" sem működik, folyton más nőnek írogat.Ezen csak tudom én tudnék véget vetni, ő nem hagyna ott, mert tudja h szeretem , szívem lelekm kiteszem érte szüleiért.Kedves sol kérlek írd meg mit látsz a kapcsolatomat illetően, lesz ez még jobb valaha?Azt mondja menjünk ki külföldre és akkor lesz egy kis pénz valamit is kezdeni, de így.....nem látom értelmét már semminek......Szó szerint szorongok, nincs senkihez egy épkézláb mondatom, jár az agyam, csak ott nem ahol kellene.Könyörögni kell hogy egyen alaudjon nálunk,(ez csak egy apróság, de vontaott minden.Köszönöm a segítségedet.Köszönettel:Csilla


2009.12.24. 00:58
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: Parkapcsolat
Kedves Csilla,

Először is, én nem vagyok jós. Több tanulmányt írtam már a jóslás kártékony hatásáról kérlek olvasd el, megtalálod a honlapomon. Így remélem többet ne tévesztel össze a jósokkal, de még a jósolgató asztrológusokkal sem. Az én tevékenységem ugyanis, ezzel homlok egyenest ellentétes a sors és egyéni képességek felszabadításáról, a boldogságról, a személyes feladat és felelősség vállalásról szól, nem a tehetetlenségről, a minden szinten és minden formában előre elrendeltségről, vagyis a jóslásról.

Másodsorban, én a leveled alapján nem emlékszem rád, megkérlek hivatkozz, hol mikor, milyen tanácsot adtam neked.
Nem adtad meg a születési adataidat, ezért maximum pszichológiai tanácsot adhatnék neked a leveled alapján. Ha azt akarod, hogy röviden válaszoljak add meg a jelenlegi hűtlen párod adatait, meg a tiedet is.

Ami a másik párodat illeti, ha már van társa és össze is vannak költözve, akkor jobb békén hagyni, abból csak további, könnyen elgondolható bonyodalmak származnak, ha te kapcsolatba akarsz lépni vele. Amennyiben összeköltözött az új barátnőjével, az azt jelenti szereti és szorosabbra fűzték a viszonyt egymással. Egy ilyen kapcsolatba már végképp nem illik bezavarni. Ha jól működik a kapcsolatuk, akkor fölösleges, ha meg rosszul működik, akkor a fiú elkezdi csalni a jelenlegi párját s jó magad is dupla csalás részese leszel. Egyszer a jelenlegi párkapcsolatod irányába, másrészt az esetleges jövendőbeli párod is beleviszed a csalásba. A tapasztalatom, a csalással kezdődő kapcsolatok nem sikerülnek hosszútávon, mert a felek mikor látták, hogy párjuk képes a komoly hűtlenkedésre többé már nem tudnak teljes mértékben megbízni egymásban és egy negatív vonzatú körbe kerülnek, amiből nincs felemelkedésre lehetőség. Legalábbis addig, ameddig komolyan be nem látták a vétkeiket (plusz a csalásra való hajlamukat) önmagukkal és mindenkivel szemben, valamint a minimális bocsánatkérést meg nem tették az érintettek irányába.
Én azt ajánlom bármennyire fájna is neked az elszalasztott boldogság, hagyd békén azt a fiút, engedd el s bizakodj inkább abba, hogy ha egyszer a sorsod a teremtő és bevonzó életképzeleted egy ilyen értékes, megbízható embert hozott az utadba, akkor majd még hoz más értelmes férfit is az életbe, az is lehet nem is egyet. Ez természetesen csak akkor, ha rendezed mind kívül mind belül, az ideák és érzelmek szintjén a régi, sterill párkapcsolatod, tisztába kerülsz azzal, hogy miért kellett találkoznod egy ilyen férfival, aki ennyire gyötör és csal téged, annak érdekében, hogy többet ne légy olyan könnyen megingatható. Szellemi, lelki, gyakorlati áldozat nélkül mi magunk válunk értelmetlen áldozatokká. Ezt jól jegyezd meg magadnak, útravalóként!

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2009.12.26. 21:37
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség