Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2019.05.23. 17:48Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
 B.U.É.K. - 2009 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás B.U.É.K. - 2009
Kedves Fórumozók!

2009 az aritmológia szerint 2+9=11, redukálva tíz alá: 2, tehát 9 és 2, amely Neptunusz és a Hold principiumával áll kapcsolatban, vagyis mélységesen spirituális és nőies év a most következő. Ezért az egyik legfontosabb teendönk, amennyiben az egyetemes folyamatokkal összhangban akarunk élni a nőies teremtő képzeletünk tisztítása, átvilágítása. A szeretet, az egység helyes értelmezése és min;l teljesebb átélése, s persze nem utolsó sorban a család, a családanyaság, családapaság, a családi kapcsolatok, a személyes tudattalanunk rejtelmeinek felfedése, az ott rejtőző a negatív programoknak, beidegződéseknek a nyilvánvalóságra hozatala a kijavítása, átalakítása.
Abban az esetben, ha ezeket nem tartjuk szem előtt, akkor számolnunk kell, azzal hogy tudatos erőfeszítéseinket olyan képzetek és erők irányítják, amelyekről elég kis mértékben van tudomásunk az egészhez való viszonyulás tekintetében, s ezáltal elég kevés a valódi befolyásoló, sorsalakító képességünk is, az egészség és erőnlét romlásról nem is beszélve. Amennyiben nem figyelünk oda a szubtilis, rejtetten , de annál hatékonyabban működő spirituális erőkre, tartalmakra, teljesen mást hiszünk a valóságunkról, a világunkról, mint ami működik, él, teremt a szellemi gyökerekben, igy nem csoda, ha zavaros, szorongó, kilátástalannak látszó, csalódásokkal megtüzdelt, kiábrándító helyzetekkel, családi és főleg egészségi problémákkal találkozunk a boldogság, az éberség, a hit, a belső nyugalom, a bizalom, a szeretet, a helyén valóság, a teljesebbé, integráltabbá válás, az általános áldás helyett ebben az évben és következményet nyilvánvalóan az utána következő években is viselnünk kell.
Lényeg tehát a 2009-es évben a szellemi áldozat kérdésének megértése, a helyes áldozatok meghozatala a fontos, a kábulat, a hangulatingadozás, az idegenségérzet, a személyes szorongások, kapkodások, tévelygések, spekulációk el helyett. A tudatalatt ható, rejtett erőkkel való szembesülés , az egység átélésre való fokozott áhítozás, valamint a mindezek megvalósítását célzó szellemi nehézségek kikerülése helyett ebben az évben különösen nem ajánlott választani az alkoholba, az édességbe, a szexbe, a munkába, a napi rutinba, az álcsoportosulásokba (lásd fotbal drukkeri egységekélmények) s más narkotikumnak számító csalóka kompenzációkba történő meneküléseket, még akkor sem ha erre a csábítás éppen az év minőségéből fakadóan nagyobb mint általában. Ezzel természetesen egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy ne menjünk dolgozni pl., hanem azt, hogy amennyiben a valóság , a sorsunk reálisalakításnak az erőterébe akarunk jutni, akkor máshonnan kell megközelítenünk a helyzetet, mert hiába dolgozza agyon az ember magát, vagy hiába számítja, spekulálja ki a dolgait a legapróbb részletekig, amennyiben nem számol a saját rejtett, láthatatlan képzeletének, tudattalan programjainak, elfödött vágyainak, letakart, homályba maradó lelki életének erejével, a benne fejlődni akaró szellemmel kellemetlen meglepetésekben lesz része.
A saját tudatalatti kérdéseink, félelmeink, nehezteléseink, felszinre hozása, az átalakításukon való munkálkodás és nem utolsó sorban éberségünk fokozása, a legjobb, a leghatékonyabb tevékenység, amit önmagunkkal és környezetünkkel tehetünk az elkövetkezendő esztendőben.
Mindekinek bátorságot, lelkesedést és türelmet kívánok hozzá!

U.I. Ez az év kedvező a család mellett elkötelezetteknek, a művészeknek, a valamilyen vizel kapcsolatos szakmát folytatóknak, az anyáknak, és mindazoknak azkik az életadással és az élet gondozásával foglalkoznak, a kitartó és hosszas tevékenységekhez szokottaknak, természetesen a fentiek figyelembe vétele mellett.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2009.01.01. 18:26
Profil Honlap
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: B.U.É.K. - 2009
Egyébként februártól a kínai asztrológia szerint a Ráknak megfelelő Bivaly évébe lépünk át.
Tehát itt is hasonló motívumok vannak mind amelyeket korábban leírtam, mivelhogy a Rák uralkodó bolygója a Hold.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2009.01.01. 18:39
Profil Honlap
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: B.U.É.K. - 2009
Az asztrológia számba vétellel is nemsokára jelentkezem. :)

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2009.01.01. 18:41
Profil Honlap
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.10.15. 21:57
Hozzászólások: 418
Tartózkodási hely: Csikszereda
Hozzászólás Re: B.U.É.K. - 2009
Végignéztem a 2009-es évi konstellációt.

Röviden írom meg csupán az aktualitásokat.
Az év első felét a Szaturnusz különállása dominálja a többi bolygótól, a Szűz erőterében. Ez azt jelenti, hogy továbbra is jellemző lesz az egzisztenciáért, az állásokért, a fennmaradásért folytatott aggodalom, félelem, szorongás, valamint az ebből fakadó fokozott bebiztosítási kényszerképzetek, cselekvések, s persze nem utolsó sorban a spekulációk s azok megomlása, a nagytöbbség részére. A gazdasági válság még legalább egy fél évet biztos a köztudat fokuszpontjában állni fog, s foglalkozni kényszerül az emberiség vele. Ilyen körülmények között a spirituális felelősségtudat csak igen kevéssé és igen keveseknél jut szóhoz, de aki erre ráébred, és rááll, annál sokkal intenzívebben, tudatosabban jelentkezik, olyan módon, amely a mindennapi életrendbe, életmódba is pozitív hatásokkal, hosszú távú eredményekkel beépíthető. Azt is mondhatnánk ez az időszak a mérték(tartás), az arány és a helyes határok keresésének és bízom benne, hogy megtálásának és betartásának az időszaka is. A helyes életrendi arányok, mértékek megkeresése hosszútávon egy egészséges, józan alapokon álló életrend, életmód valamint az ezek alapját képező elvek kialakításának, szokások megszilárdításának időszaka, amennyiben a Szaturnusznak a Szűzzel kapcsolatos pozitív jelentéstartalmaira igyekszünk ráállni. Igyekezzünk tehát kevesebbet aggódni az egészségünk és egzisztenciánk miatt, s persze akkor kevesebbet is kell feleslegesen robotolnunk, s sőt néha egyenesen rohannunk. Figyeljünk inkább a helyes megkülönböztetésre, a kultikus életrendre. Az ezen tartalmakra történő odafigyelés egyébként is kikerülhetetlen az elkövetkezendő évben továbbra is, de a nagy különbség a hozzáállásban és ennek következtében a tudatosságban és a hosszú távú következményekben van. Mottó: A két kezünk és az agyunk nem azért van, hogy a segítségével az életet és egészségünket kiszipolyozzuk, hanem azért, hogy a szellemet és az anyagot tudatosan összekapcsoljuk, magunkat és környezetünket szeretettel műveljük, ügyesítsük és nemesítsük. S persze, aki nincs megszokva a renddel, a következetességgel annak gyakorlatiasabb Szaturnuszi leckéket is magára kell vállalnia, amennyiben előre akar haladni, nem pedig folyton váratlan vagy éppen makacs, nem engedő akadályokkal megküzdeni.

Kritikus hónapok az Április, a November. Különösen Áprilisban kell vigyázni a gyakorlati és mentális erőszakoskodásra s azoknak negatív, balesetekkel, zuzódásokkal, égésekkel, fej és csonttörésekkel járó következményeire szélsőséges esetben, kifejezetten azoknak akik születési képletüknél fogva ezekre hajlamosak.

A Május az egyik legkedvezőbb, de kiegyensúlyozott az Augusztus is. Viszont nem kívánom ebben a stílusban tovább folytatni, mert még a jó és a rossz számok és napok bűvkörébe kerülünk.

A másik fontos asztrológiai esemény a Neptunusz- Jupiter együttállása a Vízöntőben. Valamint a Jupiter tranzitja a Vízöntőben. Ez leginkább a spirituális információ áramlás, az arra történő figyelés és érzékenység szempontjából kedvező.

Negatív formájában nyilván a technikai könnyítéseken való ábrándozás és melléfogások, meg az ilyen jellegű hamis információk is teret kapnak, de nem szabad elfelejteni, hogy a Jupiternek azért van leleplező, igazságot kiderítő, fontossági, igazságossági kritériumokat
egyértelművé tevő hatása is, ezért ilyen jellegű lelepleződésekre is lehet számítani. Viszont ez hosszútávon igen pozitív hatással van további spirituális igazságkritériumok egyértelműsége tekintetében s az már most bizonyos, hogy év végén már egy, két jelenleg a köztudatban makacsul fennálló tévképzetről egyértelműen kiderül, hogy micsoda és hol van a helye a szellemi világban, az egyetemes igazságot képező törvényszerűségek között.

_________________
Maresz

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


2009.01.03. 14:19
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség